Veiledning for ditt stjernetegn

3884

Spådommen har trukket ut et selvutviklings kort for hvert stjernetegn for perioden 17. januar – 17. februar! Kortene treffer det stjernetegn det er ment for.

 

Væren
Nå er det nye muligheter og blanke ark som gjelder, og denne perioden vil by på store muligheter for å nå sin fulle potensiale for deg som er Vær denne perioden. Bruk staheten din på riktig måte, så vil du se at resultatene vil komme på løpende bånd fremover. Stå på ditt og vær rett frem – det vil lære deg å sette tydeligere grenser for energi tyvene du har rundt deg.

 

Tyren
Du har jobbet hardt i året som har gått, og nå vil du endelig begynne å se resultatene av arbeidet ditt. Men du må passe på at det ikke blir en hvilepute for deg, for da vil du stagnere. Det er fremdeles viktig at du jobber mot målet ditt, selv om du opplever fremgang. Dette er en fin tid for deg å prioritere meditasjon og ikke minst være nøye med å sette av tid til å bare «være».
Du vil også ha stort utbytte av både kurs eller videreutdanning i denne perioden.

 

Tvillingene
Kjenner du på misnøyen av at du ikke helt er der du ønsker å være i livet? Kanskje kan det være manglende struktur og orden som hindrer din personlige vekst og utvikling? Sett deg ned å få en oversikt over hverdagen din, og bestem deg for å gjøre de endringene som må til. De neste ukene vil være den perfekte timingen for å sette tingene i riktig perspektiv. Et godt tips i denne perioden er å sette opp en liste over dine personlige mål – og krysse av etterhvert som du når dem.

 

Krepsen
Nå ligger det mange muligheter for deg til å kunne utvikle dine evner og din kreative talenter. Nye dører vil åpne seg for deg når du først bare investerer litt tid i utviklingen din. Tiden er inne for å utvide det sosiale nettverket, og ved å åpne opp for nye bekjentskap – så vil også anledningen til personlig utvikling bli større. Glede er er nøkkelord som hører med denne utviklingen du nå står foran. Ikke la tidsklemmen sette deg tilbake – prioriter deg selv.

 

Løven
Du fortjener en harmonisk og rolig start på året, og selv om det har vært mye tid med helligdager og fri, så bør du unne deg litt tid til bare deg selv nå som hverdagen er tilbake. Denne perioden kan brukes for å oppnå stor utvikling, hvis du er villig til å bruke litt tid på å tilegne deg lærdom. Finn frem bøkene du lenge har tenkt du skulle ha lest, og kok deg en god kopp te. Da er det bare å suge til seg ny inspirasjon, og ta i mot alt det gode som kommer til deg. Husk at du er selv din aller beste venn, og ingen vet bedre enn deg selv hva du trenger for å være lykkelig.

 

Jomfruen
Har du tenkt på at det å være ute i naturen ikke bare er sunt for helsen din, men også for din åndelige utvikling? Dette vil være en perfekt tid for deg å investere litt alenetid i naturen, og la alle dine sanser få nye inntrykk. Du setter selv begrensninger i forhold til hvor mye du skal utvikle deg nå, og dette er tiden til å bare ta for seg av alt du trenger fra universet. Her er det kun fantasien som kan sette grenser. Tips til denne perioden må være å bli mer ett med moder jord.

 

Vekten
Fokus for neste periode vil og bør være egenkjærlighet. Det å være en giver er vel og bra, så lenge du ikke glemmer å gi til deg selv. Det er viktig at du også tar hensyn til egne behov, og ikke alltid setter deg selv i bakerste rekke. Dette er en periode for deg hvor du har stor mulighet til å utvikle din egenkjærlighet, som faktisk er viktig om du skal ha noe å gi til andre. Ikke glem at du er verdifull, og det er ikke feil å elske seg selv. Tips for perioden må være å begynne å belønne seg selv for god innsats.

 

Skorpionen
Et nytt år med nye muligheter ligger foran deg, og det er helt opp til deg hva du ønsker å gjøre med mulighetene som kommer din vei. Prøv å legge fokuset over på hva du kan få til, fremfor hva du ikke kan klare denne perioden. Denne perioden vil by på både muligheter og utfordringer på mange plan, og utfallet av tingenes tilstand kan du i stor grad påvirke selv. Prøv å tenke positivt og grip dagen med et smil. Denne periodens tips til deg er å lage en liste over hva du skal gjennomføre i denne perioden, og belønne seg selv for hvert mål du oppnår.

 

Skytten
Dette vil være rette tidspunktet for deg å åpne deg opp mer for den åndelige verden. Legger du tilrette for en spirituell utvikling, har du mye å tjene på det. I denne perioden kan det kanskje føles som du har stagnert, men prøv å bare være stille og lytt til hva dine guider vil fortelle deg. Husk at det er først når man er stille at man virkelig kan lytte til det som blir en fortalt. Det ligger kraftige energier rundt deg som vil løfte deg til et høyere nivå – hvis du er villig til å ta i mot. Periodens tips til deg, er å ha fokus på jording og meditasjon.

 

Steinbukken
Mye tyder på at du går inn i en periode hvor ting går veldig raskt, og du nesten ikke klarer å henge med. Prøv å senke ditt tempo noe, slik at du ikke går glipp av viktig læring. Hverdagen krever sitt, men det gjør også den åndelige delen av deg. Bruk litt ekstra tid på din åndelige utvikling i denne perioden, så vil du kanskje bli overrasket over resultatene. Fokuset i denne perioden vil være å lege gamle sår, og legge fortiden bak seg. Periodens tips tips til deg er å gi seg selv så mye healing som mulig, gjennom guidede meditasjoner eller selvhealing.

 

Vannmannen
Dette er en fin tid for deg å praktisere tankens kraft og manifestere det du ønsker deg i forhold til din åndelige utvikling. Dårlig selvtillit og liten tro på seg selv har du ikke tid til nå. Prøv om du ikke kan klare å sette ting i et litt større perspektiv, slik at du klarere kan se hva som er din hensikt og livsoppgave her på jorden. Du er på rett vei, nå handler det bare om å finne roen og troen på seg selv. Tips til deg i denne perioden er å hver dag prøve å finne noe positivt med deg selv.

 

Fiskene
Dette er riktig tidspunkt for å bli flinkere til å sette grenser for seg selv og for andre. Du føler kanskje at du har jobbet med dette i en evighet, men husk at det er stor forskjell på å tenke på det – og faktisk gjennomføre det. Skal du nå ditt fulle potensiale på alle plan, er det viktig å lære seg å sette grenser, selv om det kanskje føles litt ubehagelig. Husk at dine meninger er viktig, og selv om man i blant kan gå på akkord med seg selv for husfredens skyld – betyr det ikke at det alltid er det rette å gjøre. Tips til deg i denne perioden er å stå opp for seg selv, uansett hva andre måtte mene.