mandag, 6 april, 2020.

Tindra

Intuisjon – Tarot – Pendel

Redan som liten kände det mediala som det mest naturliga, jag såg sekvenser från både dåtid, nutid o framtid samt bara visste saker om människor oftast men även situationer. Min «värsta» förnimmelse kom i vuxen ålder då jag såg Donald Trump på tv og kände og visste att hans högsta önskan/mål var att bli USA :s president?? !

Mina arbetsmetoder är lite olika men allra mest följer jag energier, känner av tankar, känslor personer runt dig m.m. Jag kan ställa frågor men det är för att tona in på dig så inte för att jag inte vet svaret. Har jobbat heltid med det andliga i många år. Har till min hjälp mitt lilla andliga team, min intuition, men också Tarot, pendel, ibland runor.

Jag är snabb, skicklig (flink:) & omtyckt som medial. För mig är det viktiga att DU känner förtroende og tillit, samt får svar på dina frågor. Ofta behöver ni healing og då förmedlar jag det.

Mina «specialiter» är förutom djur, (Djurkommunikation/healing) framförallt KÄRLEK o relationer då jag har en stor livserfarenhet og mönniskokännedom, men även arbete og ekonomi om det är det viktiga för dig!

Söker även bortsprungna djur o borttappade saker.Kontakt anhöriga på andra sidan om de har budskap till dig.

Ser verkligen fram emot att prata med just dig så känn er tryggt og varmt välkomna till mig.

Ljus o kärlek Tindra

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Tindra

5/5
Tillitsvekkende og flink Jeg opplevde samtalen som tillitsvekkende og god. Hun stilte spørsmål og sa ting som var rimelig «spot on» i forhold det som jeg ville hun skulle se på. Hun var svært hyggelig og ga meg en følelse av ro og trygghet.
5/5
Rett på sak! Tindra er virkelig behagelig å snakke med! Hun får gitt mye info på veldig kort tid og traff situasjonen på en prikk. Håper virkelig hun har rett om fremtiden også ☺️❤️ Takk Tindra for en kjempefin samtale, vi snakkes absolutt igjen
5/5
Samtale med dyr Fantastiske tindra forteller om min hest,hans plager,og at han har fått mer selvtillit nå👍🐴han er veldig glad i meg,og har det bra.takk tindra❤anbefaler henne på det sterkeste visst dere trenger hjelp,jeg kommer til å kontakte tindra igjen.