torsdag, 2 april, 2020.

Thea

Klarsynt – Tarot

Hei! 

Jeg er Thea og spår med tarotkort og pendel. Jeg har sterk og tydelig intuisjon. 

Jeg spår i mellommenneskelige problemer, økonomi, flytting, barn og kjærlighet. Av tre alternativ som du kan tenke deg og flytte til, kan jeg anbefale hvilket som vil være best for deg. 

Jeg kan også formidle kommunikasjon til din hund eller  katt, samt hjelpe deg om dyret ditt er på avveie.

Jeg begynte på teletorg i 1998, og har vært der til og fra opp igjennom årene. 

Jeg har tidligere vært kjent kjent som Guri fra nord!

Er du nyfiken, hører jeg gjerne fra deg.  

Med vennlig Hilsen Thea.

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Thea

5/5
Trygg og tydelig! Thea var svært direkte og ærlig i sine svar på alle mine spørsmål, og jeg opplevde at hun helt klart så meg og min situasjon. Fikk mange bekreftelser og avkreftelser som stemte med egen intuisjon og som har vist seg å være rett. Føler meg trygg på at det hun så stemmer!
4/5
Rett på sak ❣️ Thea tok meg inn veldig raskt, fikk svar på det jeg lurte på pluss endel gode råd. Klar og tydelig i tilbakemeldinger, anbefales så absolutt.
5/5
Klok kvinne Thea tok inn meg, min kjære og situasjonen med en gang. Hun er en klok kvinne som ser deg og gir råd ut i fra det. Hun ser fremover i tid og inn i deg og inn i de rundt deg. Behagelige snakke med, klar og tydelig. Kan absolutt anbefales!
1/5
Kort og brå. Jeg opplevde samtalen som kort og brå. Det ble stilt 3 spørsmål, kjapt og svaret var brått og lite forklarende. Samtalen ble avsluttet av veileder som virket til å ha dårlig tid/lite engasjert.
2/5
Veldig varm og gir trygghet, men ikke synsk. Har snakket med Thea noen ganger i fjor. Den første gangen følte jeg ikke at hun hadde evner, men hun var likevel veldig snill og hyggelig å prate med, hun kom med gode trøstende ord som hjalp og fikk meg til å tenke mer positivt om livet når jeg hadde det kjempe kjipt. Den andre og tredje gangen var hun også hyggelig, men da jeg trengte hjelp angående fremtiden og spørsmål om kjærligheten så stemte dessverre ikke det Thea sa. Hun stilte spørsmål og det virket som hun bare svarte det hun trodde uten å ta meg inn. Jeg spurte hvorfor han jeg liker ignorerer meg, og da spurte hun meg: «har han noen grunn for det?» Også bare avfeide hun det med at han kanskje bare var opptatt med noe annet osv. Men sannheten var noe helt annet og mye verre og det så hun ikke. Jeg tror ikke Thea er klarsynt på ekte, men jeg tror hun er en veldig god samtalepartner om man trenger trøst og empati!.