søndag, 18 august, 2019.

Susann

Klarsynt – Tarot – Healing

Som svært liten jente forutså jeg situasjoner som ville inntreffe, og tok på meg andre menneskers energier. Etterhvert som jeg ble eldre forstod jeg at det var en unik gave fra universet. Jeg valgte å utvikle dette.
Etter 25 år i bransjen er jeg takknemlig og stolt av å få være en del av Spådommen.
Med mange tilbakemeldinger på god treffsikkerhet og faste kunder, kan jeg fortelle at jeg er klarsynt. Jeg får bilder og beskjeder, og bruker også tarotkort som verktøy. Som familieterapeut har jeg bred erfaring med ulike utfordringer og personligheter, og kan også «fjern-heale» både smerter og blokkeringer. Nå gleder jeg meg til å hjelpe og veilede deg videre til en lys, harmonisk og fredelig fremtid. Uansett hva du måtte bære på av ubesvarte spørsmål og utfordringer, så er du varmt velkommen til en prat med meg.

Susann

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Susann

5/5
Anbefales Jeg har snakket med Susann for første gang, og samtalen gjorde dypt inntrykk. Hun «så» meg før hun tok telefonen. Mine tema var primært kjærlighet og jobb, men vi kom også inn på andre områder. Jeg opplevde Susann som et fyrverkeri av informasjon og formidlingsglede. Hun har virkelig et genuint ønske om å hjelpe, og det gjør hun! Fortid og nåtid var spot on. Fikk gode råd. Så får tiden vise om det hun så fremover vil stemme. Susann; jeg har bare godt å si om deg og anbefaler deg på det varmeste! Du er dyktig, hjertevarm og har blitt gitt en stor gave. Takk for praten!
5/5
Susann er virkelig noe helt for seg selv, aldri opplevd maken! Det hun fikk inn første gangen jeg ringte, var helt utrolig. Jeg tok en sjangs med utgangspunkt i det hun så, og fikk det så inderlig bekreftet at det stemmer. Jeg har snakket med henne et par ganger i etterkant for å sjekke at kursen stemmer, og hun får inn ting gang på gang. Genuint intressert i å hjelpe deg å gjøre det beste ut av situasjonen. Engasjert, varm og herlig å snakke med <3
5/5
Har ikke ord! Jeg har ringt mange i vanskelige perioder opp igjennom årene, men aldri møtt på ei så herlig og dyktig dame noen gang! Tårene trillet både under og etter samtalen. Ikke fordi hun gav meg dårlige nyheter,ble bare veldig veldig rørt og utrolig glad! FOR EI DAME! Hun tok både situasjonen, menneskene rundt meg og meg som om hun hadde vært med på alt selv. Gav meg råd, ny måte å tenke på og ikke minst en enorm tro på meg selv ( noe man ofte kan miste når man har det tungt). Valgene og oppgavene hun gav meg må jeg selvfølgelig stå for selv, men nå bare vet jeg at jeg kan klare det! Tusen tusen takk for en helt fantastisk samtale ❤️ Vi snakkes absolutt igjen
5/5
Hyggelig Dame Jeg snakket med mange veildere her i dette linje. Men Susan var eneste veildere som kunne forstå mitt problem og kunne gi direkte og konkrete svar på alle mine spørsmål, Traff ekstremt på alle ting i livet mitt. Kjempefornøyd.
5/5
Anbefales på det sterkeste! Jeg har ringt nesten alle veilederne på spådommen og Susann er helt klart den beste. Alt hun sa stemte 100%! Hadde ikke nølt et sekund med å ringe henne!
5/5
Et ordentlig energipåfyll Susann var utrolig hyggelig å snakke med. Veldig mye av det hun sa stemte med min situasjon i nåtid. Hun ga gode og logiske forklaringer på mine problemstillinger, og så tydelig hvordan ting hang sammen. Jeg anbefaler Susann på det varmeste, og kommer til å ringe henne igjen.
5/5
Dyktig At Susann er klarsynt er det ingen tvil om. Hun fortalte i de vide ordlag i detaljer om ting som var umulig å vite for henne på forhånd. Hun er pratsom, motiverende, morsom og engasjerende. Alt som kan måles stemte. Hun fikk meg til å se ting i nye perspektiver, og ga meg klare svar på spørsmålene. Susann er varm og god, og samtidig direkte. Anbefaler henne på det sterkeste ❤️
5/5
Kjærlighet Susann var 100% treffsikker på de 2 jeg lurte på. Sa ikke hvem det gjaldt, men hun fikk dem opp likevel. Beskrivelsen av personen stemte på en prikk. Det hun fikk opp lenger frem i tid gjorde så jeg fikk bestemt meg for å prøve litt mer. Hun fikk også opp fortiden min som jeg helst ikke ville snakke om, men bare det at hun også bekreftet det er bare utrolig. Susann er hyggelig å prate med og viser en forståelse på hva som skjer med deg. Jeg kommer til å ta hennes råd og ikke nøle med å snakke med henne igjen. Kan anbefale Susann på det sterkeste.
5/5
Råeste dama! Sier bare wow! Hu fortalte hvordan jeg er som person , hvordan ting er pr.d.d og det stemte på en prikk! I tillegg så gjorde det ikke noe at jeg fikk den tilbakemeldingen jeg håpet på når det gjelder kjærlighetsfronten~ anbefales virkelig!
5/5
WOW Her er det bare en ting og si WOW for ei dame. Treffsikker som bare det. Ga henne bare navn, fødselsdato og stjerne tegn. Å ho fyrer løs å forteller om denne personen jeg lurte på .skulle tro ho hadde kjent han i alle år.Å alt ho sa stemmte. Så jeg anbefaller Susann på det sterkeste