søndag, 26 mai, 2019.

Susann

Klarsynt – Tarot – Healing

Som svært liten jente forutså jeg situasjoner som ville inntreffe, og tok på meg andre menneskers energier. Etterhvert som jeg ble eldre forstod jeg at det var en unik gave fra universet. Jeg valgte å utvikle dette.
Etter 25 år i bransjen er jeg takknemlig og stolt av å få være en del av Spådommen.
Med mange tilbakemeldinger på god treffsikkerhet og faste kunder, kan jeg fortelle at jeg er klarsynt. Jeg får bilder og beskjeder, og bruker også tarotkort som verktøy. Som familieterapeut har jeg bred erfaring med ulike utfordringer og personligheter, og kan også «fjern-heale» både smerter og blokkeringer. Nå gleder jeg meg til å hjelpe og veilede deg videre til en lys, harmonisk og fredelig fremtid. Uansett hva du måtte bære på av ubesvarte spørsmål og utfordringer, så er du varmt velkommen til en prat med meg.

Susann

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Susann

5/5
Anbefales på det sterkeste! Jeg har ringt nesten alle veilederne på spådommen og Susann er helt klart den beste. Alt hun sa stemte 100%! Hadde ikke nølt et sekund med å ringe henne!
5/5
Et ordentlig energipåfyll Susann var utrolig hyggelig å snakke med. Veldig mye av det hun sa stemte med min situasjon i nåtid. Hun ga gode og logiske forklaringer på mine problemstillinger, og så tydelig hvordan ting hang sammen. Jeg anbefaler Susann på det varmeste, og kommer til å ringe henne igjen.
5/5
Dyktig At Susann er klarsynt er det ingen tvil om. Hun fortalte i de vide ordlag i detaljer om ting som var umulig å vite for henne på forhånd. Hun er pratsom, motiverende, morsom og engasjerende. Alt som kan måles stemte. Hun fikk meg til å se ting i nye perspektiver, og ga meg klare svar på spørsmålene. Susann er varm og god, og samtidig direkte. Anbefaler henne på det sterkeste ❤️