torsdag, 2 april, 2020.

Soraya

Klarsynt – Tarot – Pendel

Jeg ser dine muligheter og svarer på det du måtte lure på, med unntak av sykdom, død eller andre helsespørsmål.
Mine evner er medfødt, i tillegg til at jeg er oppvokst med spådom på begge sider hos mine besteforeldre – som selvsagt har preget min spirituelle reise og livsvei. Min første opplevelse som jeg faktisk kan huske jeg spådde rett, skjedde da jeg var 13 år gammel. Det jeg trodde var «lek» når jeg spådde en venn på skolen, skjedde faktisk 7 dager etter at jeg sa det skulle skje. Det var vel på dette tidspunktet jeg forsto at jeg hadde evner utenom det vanlige.

Så nå er jeg her på Spådommen, og det er jeg glad for. Jeg håper jeg kan hjelpe nettopp deg med mine evner, og kanskje kunne gi deg et lite glimt av hva din fremtid bringer. I tillegg til å være klarsynt, så bruker jeg både tarot og pendel som hjelpemiddel.

Velkommen til en hyggelig samtale.

Norsk, Engelsk, Spansk, Portugisisk, Svensk & Dansktalende

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Soraya

5/5
Fantastisk dame! Har snakket med Soraya flere ganger. Det hun har sagt har hittil stemt. Har også spådd meg om samme problemstilling over lengre tid og får alltid opp det samme så føler hun har god intuisjon og klarer få med seg detaljer i situasjonene. Bør absolutt prøves!
5/5
wow Jeg har selv evner og kjente med en gang at det var denne damen som skulle se for meg i min situasjon. Uten noe informasjon på forhånd, så hun hva jeg sto oppi og fortalte meg hva jeg skulle gjøre for å komme meg ut av situasjonen. Jeg ble mektig imponert og lyttet til rådene hun gav meg. I ettertid kan jeg si at løste det seg akkurat som Soraya sa, men det hadde ikke gått bra om ikke hun hadde gitt meg nøklene å bruke. Tusen takk Soraya, deg ringer jeg garantert igjen.Fantastisk dyktig i faget sitt. Anbefales på det sterkeste.
5/5
Råflink! Jeg har nettopp snakket med Soraya og hun var kjempeflink. Så detaljer og konkrete hendelser som hun umulig kunne kjenne til på forhold dersom hun ikke var synsk eller kjente meg godt.💞 Må si hun er en av de bedre som jeg har snakket med og jeg kan trygt anbefale Soraya videre til alle som trenger klare svar!🌹
5/5
Utrolig flink Jeg er målløs og sjokkert over hvor godt Soraya traff på informasjon meg!! 😳Uten å si noe som helst leste hun opp ting i mitt liv som omhandlet både jobb kjærlighet og økonomien min. Hun fortalte meg ting som jeg ikke har delt med noen andre som jeg kunne bekrefte at stemte på en prikk!!! 😳 Det var nesten litt skremmende!😱 Jeg kan trygt anbefale Soraya på det sterkeste!
5/5
Veldig overraskende Jeg tror helt og holdent det var meg hun fikk inn, hun sa mye som stemte for nåtiden. Jeg ga ingen hint verken på den ene el den andre måten, allikevel kunne hun fortelle ting som stemte, og som stemte veldig brak. Jeg kan absolutt anbefale henne videre til andre som behøver bistand til å forstå.
5/5
Treffsikker Soroya er veldig rolig og trygg i sin rolle. Behøver lite informasjon fra deg og er detaljert og tydelig på det hun får opp i tarotkortene underveis. På direkte spørsmål svarer hun treffsikkert og utdypende. Jeg anbefaler virkelig henne!