torsdag, 2 april, 2020.

Sol

Klarsynt – Medium – Tarotkort

Se min presentasjons video her, eller les mer om meg under videoen.

Hei jeg heter Sol, og jobber både som klarsynt og medium.

Helt siden barndommen har jeg vært klar over at jeg har unike evner.

Tidlig i voksen alder har jeg vidreutvilket mine evner, med blant annet flere kurs hos Deborah Borgen og  Silva UltraMind metoden m.m. I tilegg har jeg over 15 års erfaring med tarot.

Som hjelpemiddel bruker jeg tarotkort når jeg spår, samtidig som jeg kan få inn bilder og annen informasjon.

Ellers kan jeg si at er jeg utdannet helsefagarbeider, og har mange års erfaring med mennesker i vanskelige situasjoner.

Det er dessverre ikke alltid jeg kan gi deg det svaret du ønsker å høre, men jeg er alltid ærlig om det jeg ser og får inn. Sykdom og død spår jeg ikke i.

Å hjelpe mennesker er min aller største lidenskap , og står du fast på områder i livet, så hjelper jeg deg gjerne videre.

Velkommen til en hyggelig samtale.

Velkommen til en hyggelig samtale

Klem Sol

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Sol

5/5
Tusen hjertelig takk Samtalen med Sol var helt utrolig. Hun er så trygg og treffsikker noe som gjorde dette til en helt spesiell opplevelse. En hjertevarm dame som virkelig bryr seg om deg og ønsker det beste for deg. Tusen takk Sol, du er fantastisk
2/5
Samtale Jeg har snakket med Sol to ganger, og begge gangene har hun nok bommet totalt. Første gangen spurte jeg om ang en eks – om han var over meg eller om han koms til å komme tilbake, og hun påsto hardnakket at han var helt ferdig med meg. Det var feil, det gikk ikke ikke mange ukene før han tryglet om å komme inn i varmen igjen. Andre gangen spurte jeg om en relasjonen til en annen mann, om det hadde noe fremtid. Det var hun veldig negativt innstilt til, og at hun såg ikke noe fremgang mellom oss to. Jeg måtte bare komme meg videre. 2 mnd senere er vi kjærester, og planlegger å bli samboere til våren. Jeg tror ikke Sol har noen klarsynte evner, kanskje en god samtalepartner – men ikke noe mer enn det!
5/5
11/12/2015-Det stemte Hei. Som sett på dato, er det noen år siden, men eg vil likevel gi tilbakemelding på Sol. Vi hadde en fin samtale den gangen i november/desember 2015. Eg spurte om huskjøp, dette sa hun ville skje, men det ville bli en forsikringssak pga problemer. Vi valgte en annen retning, og kjøpt ikke dette huset – men fikk vite i etterkant at det var problemer med huset som ville gitt oss noen runder med forsikring. Videre spurte eg om graviditet, hun kunne ikke se noe det første halve året, men om et år mente hun at det ville gå i boks. 14 mnd etter samtalen gikk min drøm i oppfyllelse. Takk Sol!
5/5
Meget god Sol har hjulpet meg i mange situasjoner angående en annen person. Så klart har det vært bom, men summa summarum, så har hun sett ting som de er og kommende hendelser. Hun er alltid en jeg vender tilbake til, selv om jeg kan prøve nye.
5/5
Sol er helt fantastisk dyktig Sol er effektiv, jeg forteller ingenting om noe, men stiller helt generelle spm. Alt hun sier resonnerer så godt med situasjonen min her og nå, og derfor kjenner jeg på full tillit til det hun ser fremover. Selvom alt ikke var utelukkende positivt, så setter jeg så utrolig pris på ærligheten. Den gir meg trygghet og ro og fokus. Følte meg så utrolig mye bedre etter samtalen.
5/5
Utrolig! Jeg har snakket med Sol mange ganger og kommer nok til å fortsette. Hun er en meget behagelig dame og utrolig treffsikker. Hun ser ting som ingen kan vite, og er veldig flink til å se detaljer i mennesker og situasjoner og ikke minst formidle dette på en veldig fin måte. Anbefales på det sterkeste!
5/5
Veldig fornøyd med samtalen med sol. Hun traff utrolig godt på absolutt alt henne sa. En veldig god dame å prate med.
5/5
Helt utrolig dame! Jeg skriver dette så si rett etter vår første samtale men klare ikke å vente med å dele dette med alle dere som vurderer Sol! Hun er treffsikker og jeg har aldri følt sånn tillit til en person jeg ikke kjenner. 10 minutter ble til ca 1 1/2 da jeg ikke klarte å la vær. Med en gang samtalen ble avbrutt ringte jeg med en gang opp igjen! Føler hun kjenner meg og jeg gleder meg til å se om det hun har sagt om fremtiden stemmer. HUN ER FANTASTISK, og jeg glemmer ALDRI denne dama her!
5/5
Ååååå så jeg kan annbefale sol❤ gikk igjennom en utrolig vanskelig situasjon . På det tidspunktet ventet jeg baby….hun kunne se at det ble en jente før det var konstatert 😊hun såg myyye energi….DET stemmer😂 hun såg at alt kom til å ordne seg….heldigvis så stemte dette også❤❤ hun hjalp meg med å få et pusterom til å bare glede meg over mitt lille mirakel som var på vei…. Tusen hjertelig takk sol😘❤
5/5
Jeg opplevde sol som meget treffsikker!! Veldig behagelig dame og prate med, følte meg trygg. Kommer til å ringe igjen!
5/5
Sol er alltid blid og hyggelig🤗 Treffer veldig på situasjonen jeg står i, gjentar bare å se om fremtiden blir som hun har sett. Bare å krysse fingrene for det😘Snakker gjerne med deg igjen😊
5/5
Jeg sto i en vanskelig helse situasjon og i NAV systemet som jobbet imot meg , dette var oktober 2017 , jeg snakket med Tuva , veldig sprudlende dame og rett på sak , sa hun » du blir uføretrygda på nyåret » men jeg trodde hun var helt på bærtur , for jeg hadde nettopp vært i møte med NAV , lege og hun som hadde meg i jobb trening, og avtalen ble da enda mer utredning , å at jeg skulle bli uføre i januar ( nyåret) var helt fjernt for meg . Jeg hadde også snakket med Sol , der hun sa at det ble ikke uføre før enda mer utprøving og diverse ting jeg måtte igjennom. Sol sa at legen min ikke gjorde en døyt for meg og at min NAV saks behandlet ikke var grei . Dette hadde sol rett i ! Jeg bestemte meg for å endre på Sol sin dystre spådom og jeg ringte NAV og klaget på min saksbehandler , og byttet lege! Enden på visa var at jeg fikk en flott ny saksbehandler og en flott ny lege, dermed ble det som Tuva sa , uføretrygda på nyåret. Jeg søkte 25 Januar 2018 og fikk innvilget dagen etter den 26 😄 Ellen har jeg også fått beskjed fra at det ordner seg for meg , hun sier at jeg snart » klekker egget » he he , jeg håper jeg klekker snart og at mye positivt vil komme inn i livet mitt. Fordi jeg fortjener det 💗 Jeg kunne godt ha tenkt meg og vunnet med en av disse flotte damene som hjalp meg til å se ting bedre i livet mitt. Klæm Lena 💗
5/5
Jeg husker ikke datoen for samtalen med Sol, men det var tidlig på vinteren. Hun var utrolig å snakke med, og traff veldig godt. Hun var hensynsfull i uttalelsene når det gjaldt ømtålelige emner, helt til hun skjønte at jeg ville ha ting i klartekst. Sol er absolutt ei dame jeg vil ta kontakt med flere ganger.
5/5
Snakket med både Ellen og Sol, de har fått mye rett hos meg ,de har sagt det samme. Men på forskjellige måter for å si det slik. Spennende å se om de forsatt har rett framover. Kommer garantert til å ringe dem igjen
5/5
Sol er rå, hun er treffsikker og behagelig å prate med. Ringt henne 2 ganger og blir nok fler. Anbefaler henne.
5/5
Utrolig fornøyd med Sol. Hun treffer alle punkter som omhandler meg på en prikk! Vi pratet også om mine evner og utviklingsmuligheter, hvor hun traff spikeren på hodet på de punktene jeg selv er klar over, så blir det da spennende å se fremover ved utvikling om hun også har rett i det hun så på fremtid!
5/5
FANTASTISK Sol var behagelig og fikk meg til å finne indre ro. Hun bekreftet mye av det jeg selv føler, og hun så ting som egentlig ingen andre vet om. Hun fikk meg til å ta mange steg frem og til å slappe av, nå gleder jeg meg til de neste månedene. Allerede i dag har noe av det Sol sa, stemt! Jeg kommer til å ringe igjen, for hun har min fulle tillit! Alt viser seg å stemme <3 Hun er fantastisk dyktig!
2/5
Pratet med Sol 2 ganger våren 2018 Jeg var i en uvant livssituasjon og ringte Sol i april og juni i 2018. Første gang spurte jeg om boplass og hun mente jeg kom til å få en leilighet i begynnelsen av juli. I samme samtale nevnte hun, uten at jeg spurte, at jeg ville få en 50% jobb i august som ville gjøre meg veldig glad. Akkurat da jobbet jeg i vikarbyrå og ble selvsagt spent på hva den nye jobben kunne være. En måned etter samtalen ble engasjementet jeg var i avsluttet så jeg ringte Sol på nytt for å høre mer rundt jobb. Hun fortsatte at det ville komme jobb i august som var deltid og at rundt juletider ville den gå over til en fast fulltidsjobb. Boplass skulle jeg få i august. Boplass fikk jeg i begynnelsen av september, men det rundt jobb har dessverre ikke stemt. Siden tid er vanskelig har jeg villet gi spådommen tid, men ser nå at Sol dessverre fikk feil. Regner ikke med denne blir tatt inn da den ikke gir spåeren den beste omtalen, men det er likevel viktig å gi kundene varierte erfaringer.
5/5
WOW Jeg må bare si WOW!! Denne samtalen er det en stund siden jeg og Sol hadde.. Så har ikke tenkt noe mer på den,hadde nesten glemt den helt til det skjedde i dag det hun sa.. Ble litt satt ut da jeg kom på at i den samtalen sa hun til meg at jeg vist nok skulle få en fin sum inn på konto.. Jeg tenkte at jaja kanskje jeg vinner i litt i eller noe da 🙂 I dag fikk jeg svar og det var rett og slett i en forsikringssak 😃 Tidenes beste julegave! Så da gleder jeg meg til det neste hun har sagt til meg 😃 Sol er utrolig dyktig!
5/5
Alltid rett på sak og alltid rett i det hun sier. Sol er bare helt rå! En soleklar favoritt for meg!