torsdag, 2 april, 2020.

Per Alfred

Klarsynt – Tarotkort – Numerologi

Siden barndommen har jeg sett og drømt ting det ikke skulle snakkes om – men som jeg i mitt voksne liv til slutt fikk bruk for som spåer. Jeg «ser» deg i bilder inni meg, og jeg bruker Tarot-kort og Numerologi for å sammenligne med mine indre syn, på hva jeg kan fortelle deg. Jeg healer hvis vi blir enige om det og jeg tolker dyr. Jeg er heller ikke fremmed for sjamanisme, men det er gjennom kortene jeg først og fremst når fram til deg.

Velkommen til en hyggelig samtale

Per


Norsk & Engelsktalende

Et eksempel på en kundes spørsmål, med svar fra den klarsynte, klikk HER

Per Alfred´s bursdagshoroskop - bestilles på 21006138

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Per Alfred

3/5
Hyggelig samtale. Han tok meg bra inn, stemte ang jeg må passe på et kne og korsryggen min. Mye positivt kom frem ang jobb muligheter som jeg har vært bekymra hvordan blir fremover. Og at dette ville være et litt tregt år, og at til neste ville det blir et topp åSå nå er det bare å vente om det kommer til å skje som han sa
5/5
Per er en morsom fyr og lett å like. Han kunne ut i fra numerologi si at u.t var glad i dyr, det stemmer. Jeg har 2 hunder og 2 fugler som jeg er veldig glad i. Tiden går utrolig fort når du snakker med han og det han sier virker vettugt, så får en håpe at det stemmer det som ble meg fortalt for fremtiden.
1/5
Vil ikke anbefale denne mannen. Det var ingenting som stemte, og du fikk ikke svar på det en spurte om.
5/5
Veldig fornøyd Per var en behagelig kar og prate med og jeg ble veldig rolig…men det kom mange tårer og gråt jeg ikke kunne styre….positiv opplevelse og msnge gode råd…20 min gikk veldig fort….skulle gjerne prata mer med han…….Anbefaler han til dem som måtte trenge det….
5/5
Tilbakemelding av fantastisk lesning Bare helt overveldet over hva den mannen kan dele – ett ord … FANTASTISK <3 Evig takknemlig og bøyer meg i støvet. Blir ikke siste gag han skal kontaktes.
5/5
Jeg kan anbefale han Per på det sterkeste. Treffsikker fyr med smittende humør. 😊