søndag, 18 august, 2019.

Monica

Klarfølt Livsveileder – Healer

Jeg heter Monica, og jobber på Spådommen som healer og veileder.
I tillegg til å bruke mine evner, har jeg mitt daglige virke innenfor personalarbeid og ledelse, og gir også råd og veiledning innenfor dette.
Mine healingevner og intuisjon er medfødt, og jeg kan hjelpe både mennesker og dyr, og har gjort dette i svært mange år. Jeg spår ikke, men formidler det jeg intuitivt får inn. Har du uro og utfordringer i hjemmet ditt, kan jeg også bistå med å rense hus.

Jeg har som mange andre, fått kjenne på livets små og store utfordringer, noe som har gjort meg til den jeg er i dag. Jeg vil gjerne tilby deg healing, livsveiledning og være din samtalepartner, slik at du forhåpentligvis lettere finner din vei i livet. Det er av og til godt å få hjelp til å se seg selv og finne sin egen styrke, slik at man kan være den man egentlig er og få frem sitt potensiale.

Velkommen til samtale, jeg gleder meg til å snakke med nettopp deg!

Vennlig hilsen Monica

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Monica

5/5
Monica er virkelig fantastisk. Hun virker som en utrolig varm og god person, og hun er så flink å formidle det hun ser og føler. Alt hun fikk opp stemte på meg! Jeg sitter igjen litt sjokkert over alt sammen. Det føltes ikke som å snakke med en fremmed, men med en god veninne man har kjent hele livet!