torsdag, 2 april, 2020.

Monica

Klarfølt Livsveileder – Healer

Jeg heter Monica, og jobber på Spådommen som healer og veileder.
I tillegg til å bruke mine evner, har jeg mitt daglige virke innenfor personalarbeid og ledelse, og gir også råd og veiledning innenfor dette.
Mine healingevner og intuisjon er medfødt, og jeg kan hjelpe både mennesker og dyr, og har gjort dette i svært mange år. Jeg spår ikke, men formidler det jeg intuitivt får inn. Har du uro og utfordringer i hjemmet ditt, kan jeg også bistå med å rense hus.

Jeg har som mange andre, fått kjenne på livets små og store utfordringer, noe som har gjort meg til den jeg er i dag. Jeg vil gjerne tilby deg healing, livsveiledning og være din samtalepartner, slik at du forhåpentligvis lettere finner din vei i livet. Det er av og til godt å få hjelp til å se seg selv og finne sin egen styrke, slik at man kan være den man egentlig er og få frem sitt potensiale.

Velkommen til samtale, jeg gleder meg til å snakke med nettopp deg!

Vennlig hilsen Monica

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Monica

5/5
Empatisk, ærlig og dyktig Monica har jeg snakket med mange ganger. Hun er veldig dyktig både på healing og rådgivning. Jordnær, imøtekommende, forståelsesfull. Veldig empatisk god godhjertet, men likevel ærlig og konkret. Hun har god innsikt, mye kunnskap og erfaring og har i tillegg god treffsikkerhet på sin klarfølthet og intuisjon. Anbefales varmt.
5/5
Helt fantastisk dame❤️ Jeg fikk gratis samtale med Monica 10 minutter, vi hadde jo ikke mye tid til å snakke men hun ga meg akkurat svarene og rådene jeg trengte hun var så blid og hyggelig under hele samtalen. Jeg følte jeg hadde lyst og snakke mye lenger med henne! Føler meg bedre og lettet. Jeg kommer 100% til med å ringe henne igjen. Tusen takk❤️
5/5
Monica er virkelig fantastisk. Hun virker som en utrolig varm og god person, og hun er så flink å formidle det hun ser og føler. Alt hun fikk opp stemte på meg! Jeg sitter igjen litt sjokkert over alt sammen. Det føltes ikke som å snakke med en fremmed, men med en god veninne man har kjent hele livet!
5/5
Magisk! Uten å si mer enn navnet mitt og navnet på mannen jeg lurte på så kunne Monica detaljert beskrive nåtidens situasjon. Hun tok inn alt det jeg føler rundt dette og kunne forklare hvorfor utifra et større perspektiv. Det var som om sjelen fikk bekreftelser og svar som bevisstheten min ikke kunne forestille seg… Rett og slett magisk🙏
5/5
Kjærlighet, samboerskap. Jeg fikk 10 min gratis med Monica på den store gratisdagen og ble så begeistret og spent på hva som skjer at tiden gikk fra oss. Jeg ringte og fikk bedre tid. Det hun fortalte var så midt i blinken som det går ann. Hun er utrolig behagelig med en beroligende stemme som har fått meg sikker på at jeg og min tidligere samboer blir par igjen. Vi er et par som er knyttet sammen i sjelen og er da ett sjelepar som har levd sammen tidligere. Hun er ett menneske som jeg må anbefale på det varmeste. 🙏🙏🙏💖💖💖
5/5
Jeg snakker fast med Monica og hun er en trygg og god veileder. Også dyktig på healing. 💛