torsdag, 2 april, 2020.

Lykke

Klarfølt – Tarot – Livsveiledning

Se min presentasjons video her, eller les mer om meg under videoen.

Hei.
Mitt navn er Lykke og jeg jobber som klarsynt veileder og healer her på spådommen.
Jeg har fra jeg var yngre alltid følt og tatt inn mye som andre ikke gjør, og den gangen var det veldig slitsomt fordi jeg ikke forstod hvorfor jeg måtte ha det slik.

I dag forstår jeg at jeg tar inn andres energier. Og jeg forstår også hvorfor jeg har fått denne evnen.
Jeg har alltid visst at å hjelpe andre skulle bli min vei i livet, men jeg behøvde selv noen motbakker i eget liv, for å stå godt rustet til å hjelpe deg. Noen motbakker kan være så man nesten ikke tror at man kan komme ut av det med fornuften i behold, men jeg lover deg, det gjør du alltid. Og når du kommer ditt er utsikten så mye bedre.

Mine evner har fortsatt å åpne seg i takt med egen livslærdom, og jeg ser tydelig i dag hvorfor en del av mine motbakker kom. Og jeg er faktisk glad for dem i dag. De har gjort meg sterk og balansert som menneske. Det viktigste jeg kan lære deg er å stå stødig på egne ben. Da lever du ikke ditt liv på andres premisser, og dine muligheter i livet kommer i tillegg til, og ikke i stedet for. Jeg har stor empati for deg og din situasjon og like stor forståelse for at livet ditt kan være tøft og utfordrende akkurat nå..

Mange ringer meg for å få hjelp i kjærlighetsrelasjoner. Det er ikke lett når du ikke vet hva den andre personen tenker. Da er det godt å kunne få hjelp av en på utsiden som kan se på saken med et klarsyn og på en helt ny måte. Jeg kan hjelpe deg å sette ting i perspektiv, og fortelle deg hvordan frekvenser arbeider, for deg, eller mot deg. Jeg hjelper mange som står i tunge, vanskelige kjærlighetsforhold.
Jeg ser på, og spår i nåtid og fremtid, og det jeg liker best med min jobb er å kunne hjelpe deg i nåtid, til å gjøre de endringene som kan hjelpe deg å få det høyeste og beste for deg i fremtiden. Og den fremtiden kan komme raskt, når du endrer fokus.

Jeg ser ikke på sykdom og død.

Velkommen til en samtale i lys og kjærlighet.

Lykke

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Lykke

5/5
Veldig flink! Lykke så tydelig hele min situasjon, og hun var veldig fin å snakke med. Anbefaler henne på det varmeste.
5/5
Takk!🙏 Tusen hjertlig takk for en fantastisk god samtale.Da jeg ringte inn var jeg rimelig langt nede,men etter denne praten kjente jeg på en ro inni meg jeg ikke har kjent på lenge.Og ting du fortalte meg var skremmende riktig,nesten komisk.Følte virkelig at du brydde deg om meg og min situasjon og det var det jeg så sårt hadde behov for❤️Anbefaler virkelig denne fantastiske damen altså.
5/5
Jeg opplevde Lykke som en utrolig varm og hyggelig dame å snakke med. Det hun sa om min nåtid stemte godt, og jeg tror der hun sa om fremtiden stemmer. Anbefaler Lykke på det sterkeste!
5/5
Bella og lykke Flinke veiledere Kan anbefale begge på det sterkeste. Traff godt på fortid så nå håper jeg framtiden er like treffsikker. Ble møtt med respekt og stor forståelse. I tillegg fikk jeg med mange gode råd på veien. Nå ser jeg framover mot en lysere tid.
5/5
Klok og god! Lykke behøver ikke mange opplysninger om deg og situasjonen før hun kopler seg på energien din (og andre rundt deg) og på en trygg og overbevisende måte går i gang med sine beskrivelser. Lykke bærer på en stor visdom om universets lover og krefter, og dette formidler hun på en svært jordnær måte som gir mening! En klok og god veileder!
5/5
Takk av hele mitt <3 Jeg hadde to korte samtaler med Lykke, en oppfølgende, da jeg måtte «gjøre ferdig» oppklaringer jeg trengte mht emnet, og jeg kan bare si jeg føler meg så fri, jeg føler meg så glad og jeg fikk ALT jeg trengte for å komme meg bort fra det som har preget meg så lenge. Nå summer jeg meg litt, kjennr ting allerede har løsnet fysisk og på alle andre plan, og skal gjøre det hun veiledet meg til å gjøre; en enkel oppgave, – og hun hadde helt rett, dette har preget meg hele tiden siden det skjedde. Til i dag. Så takk til drømmene som kom opp og at jeg fikk jobbet med det et par dager selv før jeg nå ringte Lykke og fikk bekreftet ting jeg hadde følt tidligere intuitivt, men med mer kjøtt på beina, mer info, grundigere, alt er tydelig og klart og nå kommer jeg aldri tenke at jeg tok feil. Fri. Hun bekreftet mine mistanker, ga meg mer info og ga ena mer tillit til egen sterk intuisjon. Takk!
5/5
Jeg har lyst å gi en tilbakemelding på denne fantastiske damen. Jeg har snakket med Lykke gjennom en lengre periode, og jeg må si at jeg er imponert over hvor rett hun faktisk har hatt på det hun har sagt. Selv små ting jeg tvilte på og som jeg selv ikke så, ser jeg nå i ettertid at faktisk har skjedd. Nøyaktig slik Lykke sa det ville bli. Det er ikke sikkert alt hadde skjedd en gang, om ikke Lykke hadde gitt meg noen reale spark bak. Hun er ærlig og rett frem, og jeg er så utrolig takknemlig for hjelpen hun har gitt meg. Hun er helt genuin og et helt nydelig menneske å snakke med. Det føles nesten som jeg har fått healing etter å ha snakket med henne. Anbefales på det sterkeste fra meg.
5/5
Så lett å snakke med. Stemte veldig .blei veldig overasket når vedkommende brukte samme setning til meg som lykke hadde brukt .Til meg noen dager før. Ganske forbered. På en vanskelig situasjon. Takk for en flott samtale.
5/5
Spot on For en fantastisk dame. Rett på sak, ærlig, klok. Hun leste min nåværende situasjon helt riktig. Hun ga gode råd om hvordan jeg skal forholde meg til fremtiden. Hun fremstår som varm og genuin. Jeg skal følge rådene og velger å tro at alt ordner seg når tiden er moden. Takk. ❤️
5/5
Treffsikker Lykke kobler seg raskt på energiene og sier det som det er. Hun fremstår som ærlig og troverdig. Fortid og nåtid stemmer på en prikk. Om fremtiden blir som hun ser, har jeg mye å glede meg til. Jeg har snakket med henne flere ganger, og hun har hatt rett i det som har utspilt seg så langt. Jeg blir fast kunde! 🥰
5/5
Lykke er den beste spåer jeg noen gang har snakket med. Hun er helt rå! I tillegg har hun en raus og varm personlighet, og hun er lett å prate med.
5/5
Rett på, leser spot on. Direkte og ærlig. Hyggelig. God veiledning. En flott dame å snakke med.
5/5
Herlig dame ho Lykke❤ Jeg var så heldig å fikk snakke med Lykke, følte meg veldig velkommen og hun hørte og så meg. Tusen takk for at du er du og at du møtte meg på mitt nivå❤. Lykke til videre fine du❤
5/5
Spot on Åh, det var sååå godt å snakke med Lykke. Hun er ærlig og spot on, hun traff virkelig meg og min situasjon. Hun gav også mange gode råd som jeg vil ta med meg videre. Følte meg lettere etter å ha pratet med henne. Vil absolutt anbefale Lykke videre.
5/5
Så lett å snakke med. Stemte veldig .blei veldig overasket når vedkommende brukte samme setning til meg som lykke hadde brukt .Til meg noen dager før. Ganske forbered. På en vanskelig situasjon. Takk for en flott samtale.
5/5
Jeg har pratet med Lykke et par ganger tidligere, og wow for ei dame! Varm og imøtekommende. Jeg opplever henne som meget treffsikker på nåtid, men opplever også nå bekreftelser på at ting/situasjoner hun så for flere mnd siden nå skjer. Anbefaler alle en samtale med Lykke!
5/5
Veldig flink og treffsikker Behagelig, rolig, vis, med humor, respektfull, ser energier-er noen ord som beskriver Lykke. Gir gode råd når man føler at man sitter fast i livet. Med hånd på hjertet anbefaler jeg Lykke til andre! Takk for samtalen og snakkes igjen:)
5/5
Snakket med Lykke idag. Hun var veldig nøyaktig i sin beskrivelse av min situasjon. Fikk en veldig ro over meg når jeg snakket med henne. Hun er respektfull, ser energier. Ga meg gode råd for videre utvikling av meg selv, og situasjon som jeg står i for tida. Kan varmt anbefale Lykke til andre! Tusen takk for god samtale.
5/5
Hej alla! Det var ett väldigt fint samtal jag hade med Lykke. Hon kunde verkligen beskriva situationen som jag befinner mig i. Det hon sa skulle ske, önskar jag av hela mitt hjärta att det sker. Någon som kan bekräfta att det som Lykke sagt ska hända faktiskt har hänt? Hälsningar, Naan