onsdag, 11 desember, 2019.

Lykke

Klarfølt – Tarot – Livsveiledning

Jeg heter Lykke og er midt i livet. Jeg har  alltid vært nysgjerrig på det åndelige, og først i voksen alder oppdaget jeg at jeg har disse evnene, som jeg nå tør å stole på. Jeg er klarfølt. 

I tillegg har jeg en ryggsekk full av gode og krevende opplevelser som har gitt meg de erfaringene jeg trenger, for å kunne hjelpe deg med dine utfordringer. 

Jeg valgte ikke den letteste veien selv, og ser tydelig hvorfor i dag. Jeg bruker tarotkortene som en ekstra veiledning. Jeg er her for deg.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Lykke

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Lykke

5/5
Veldig flink! Lykke så tydelig hele min situasjon, og hun var veldig fin å snakke med. Anbefaler henne på det varmeste.
5/5
Jeg opplevde Lykke som en utrolig varm og hyggelig dame å snakke med. Det hun sa om min nåtid stemte godt, og jeg tror der hun sa om fremtiden stemmer. Anbefaler Lykke på det sterkeste!
5/5
Så lett å snakke med. Stemte veldig .blei veldig overasket når vedkommende brukte samme setning til meg som lykke hadde brukt .Til meg noen dager før. Ganske forbered. På en vanskelig situasjon. Takk for en flott samtale.
5/5
Spot on For en fantastisk dame. Rett på sak, ærlig, klok. Hun leste min nåværende situasjon helt riktig. Hun ga gode råd om hvordan jeg skal forholde meg til fremtiden. Hun fremstår som varm og genuin. Jeg skal følge rådene og velger å tro at alt ordner seg når tiden er moden. Takk. ❤️
5/5
Lykke er den beste spåer jeg noen gang har snakket med. Hun er helt rå! I tillegg har hun en raus og varm personlighet, og hun er lett å prate med.
5/5
Rett på, leser spot on. Direkte og ærlig. Hyggelig. God veiledning. En flott dame å snakke med.
5/5
Herlig dame ho Lykke❤ Jeg var så heldig å fikk snakke med Lykke, følte meg veldig velkommen og hun hørte og så meg. Tusen takk for at du er du og at du møtte meg på mitt nivå❤. Lykke til videre fine du❤
5/5
Så lett å snakke med. Stemte veldig .blei veldig overasket når vedkommende brukte samme setning til meg som lykke hadde brukt .Til meg noen dager før. Ganske forbered. På en vanskelig situasjon. Takk for en flott samtale.
5/5
Jeg har pratet med Lykke et par ganger tidligere, og wow for ei dame! Varm og imøtekommende. Jeg opplever henne som meget treffsikker på nåtid, men opplever også nå bekreftelser på at ting/situasjoner hun så for flere mnd siden nå skjer. Anbefaler alle en samtale med Lykke!
5/5
Veldig flink og treffsikker Behagelig, rolig, vis, med humor, respektfull, ser energier-er noen ord som beskriver Lykke. Gir gode råd når man føler at man sitter fast i livet. Med hånd på hjertet anbefaler jeg Lykke til andre! Takk for samtalen og snakkes igjen:)
5/5
Snakket med Lykke idag. Hun var veldig nøyaktig i sin beskrivelse av min situasjon. Fikk en veldig ro over meg når jeg snakket med henne. Hun er respektfull, ser energier. Ga meg gode råd for videre utvikling av meg selv, og situasjon som jeg står i for tida. Kan varmt anbefale Lykke til andre! Tusen takk for god samtale.
5/5
Hej alla! Det var ett väldigt fint samtal jag hade med Lykke. Hon kunde verkligen beskriva situationen som jag befinner mig i. Det hon sa skulle ske, önskar jag av hela mitt hjärta att det sker. Någon som kan bekräfta att det som Lykke sagt ska hända faktiskt har hänt? Hälsningar, Naan
5/5
Takk!🙏 Tusen hjertlig takk for en fantastisk god samtale.Da jeg ringte inn var jeg rimelig langt nede,men etter denne praten kjente jeg på en ro inni meg jeg ikke har kjent på lenge.Og ting du fortalte meg var skremmende riktig,nesten komisk.Følte virkelig at du brydde deg om meg og min situasjon og det var det jeg så sårt hadde behov for❤️Anbefaler virkelig denne fantastiske damen altså.
5/5
Bella og lykke Flinke veiledere Kan anbefale begge på det sterkeste. Traff godt på fortid så nå håper jeg framtiden er like treffsikker. Ble møtt med respekt og stor forståelse. I tillegg fikk jeg med mange gode råd på veien. Nå ser jeg framover mot en lysere tid.
5/5
Takk av hele mitt <3 Jeg hadde to korte samtaler med Lykke, en oppfølgende, da jeg måtte «gjøre ferdig» oppklaringer jeg trengte mht emnet, og jeg kan bare si jeg føler meg så fri, jeg føler meg så glad og jeg fikk ALT jeg trengte for å komme meg bort fra det som har preget meg så lenge. Nå summer jeg meg litt, kjennr ting allerede har løsnet fysisk og på alle andre plan, og skal gjøre det hun veiledet meg til å gjøre; en enkel oppgave, – og hun hadde helt rett, dette har preget meg hele tiden siden det skjedde. Til i dag. Så takk til drømmene som kom opp og at jeg fikk jobbet med det et par dager selv før jeg nå ringte Lykke og fikk bekreftet ting jeg hadde følt tidligere intuitivt, men med mer kjøtt på beina, mer info, grundigere, alt er tydelig og klart og nå kommer jeg aldri tenke at jeg tok feil. Fri. Hun bekreftet mine mistanker, ga meg mer info og ga ena mer tillit til egen sterk intuisjon. Takk!