mandag, 19 august, 2019.

Lykke

Klarfølt – Tarot – Livsveiledning

Jeg heter Lykke og er midt i livet. Jeg har  alltid vært nysgjerrig på det åndelige, og først i voksen alder oppdaget jeg at jeg har disse evnene, som jeg nå tør å stole på. Jeg er klarfølt. 

I tillegg har jeg en ryggsekk full av gode og krevende opplevelser som har gitt meg de erfaringene jeg trenger, for å kunne hjelpe deg med dine utfordringer. 

Jeg valgte ikke den letteste veien selv, og ser tydelig hvorfor i dag. Jeg bruker tarotkortene som en ekstra veiledning. Jeg er her for deg.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Lykke

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Lykke

5/5
Veldig flink! Lykke så tydelig hele min situasjon, og hun var veldig fin å snakke med. Anbefaler henne på det varmeste.
5/5
Jeg opplevde Lykke som en utrolig varm og hyggelig dame å snakke med. Det hun sa om min nåtid stemte godt, og jeg tror der hun sa om fremtiden stemmer. Anbefaler Lykke på det sterkeste!
5/5
Herlig dame ho Lykke❤ Jeg var så heldig å fikk snakke med Lykke, følte meg veldig velkommen og hun hørte og så meg. Tusen takk for at du er du og at du møtte meg på mitt nivå❤. Lykke til videre fine du❤
5/5
Jeg har pratet med Lykke et par ganger tidligere, og wow for ei dame! Varm og imøtekommende. Jeg opplever henne som meget treffsikker på nåtid, men opplever også nå bekreftelser på at ting/situasjoner hun så for flere mnd siden nå skjer. Anbefaler alle en samtale med Lykke!
5/5
Veldig flink og treffsikker Behagelig, rolig, vis, med humor, respektfull, ser energier-er noen ord som beskriver Lykke. Gir gode råd når man føler at man sitter fast i livet. Med hånd på hjertet anbefaler jeg Lykke til andre! Takk for samtalen og snakkes igjen:)
5/5
Snakket med Lykke idag. Hun var veldig nøyaktig i sin beskrivelse av min situasjon. Fikk en veldig ro over meg når jeg snakket med henne. Hun er respektfull, ser energier. Ga meg gode råd for videre utvikling av meg selv, og situasjon som jeg står i for tida. Kan varmt anbefale Lykke til andre! Tusen takk for god samtale.
5/5
Hej alla! Det var ett väldigt fint samtal jag hade med Lykke. Hon kunde verkligen beskriva situationen som jag befinner mig i. Det hon sa skulle ske, önskar jag av hela mitt hjärta att det sker. Någon som kan bekräfta att det som Lykke sagt ska hända faktiskt har hänt? Hälsningar, Naan