søndag, 18 august, 2019.

Luna

Intuisjon – Tarot

Jeg heter Luna og spår i tarotkort.

Jeg har en veldig sterk intuisjon. Jeg ser i bilder og kjenner sterke og klare følelser av hva som foregår i og rundt deg. Tarotkortene hjelper meg med å holde fokus og vise meg hva som er viktig å formidle til deg ut i fra den problemstillingen du står i.  Tarotkortene viser alltid en tydelig vei, og jeg ser på det som min universelle oppgave å bruke min evner slik at du kan få hjelp til å ta de riktige valgene og gjøre de handlingene Universet ønsker du skal gjøre. Noen ganger trenger du råd om hva du kan gjøre for bedre enn situasjon og andre ganger hjelp til å forstå og akseptere ting som foregår i livet ditt. Å få noen hint om hva fremtiden kan bringe kan føles veldig betryggende.

Jeg kan dessverre ikke alltid si det du vil høre, men jeg vil alltid være ærlig når jeg formilder det jeg får opp.  Min oppgave er å formidle det du trenger å høre for å gjøre ditt liv til den beste versjonen du kan. Husk at det kortene viser og det jeg ser i en situasjon, er utfallet om det ikke gjøres noen endringer. Du står fritt til å gjøre endringer som kan påvirke ditt liv og dermed endre utfallet i en spådom. Jeg tror det er opplevelser i livet sjelen din ønsker du skal oppleve og det gjør utfallet vanskelig å forandre, men de aller fleste tilfeller står du helt fritt til å påvirke ditt eget liv i den retningen du selv ønsker.

Jeg spår aldri i helse og død.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Luna

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Luna

1/5
Difus Jeg opplevde ikke at Luna fikk inn meg og mitt spørsmål om en annen person overhodet. Det hun fikk opp, stemt ikke og ble bare rart.
5/5
Wow! Tusen takk for samtalen Luna, det er alltid godt å prate med deg. Du treffer så godt, og du klarer å roe med ned hver gang jeg ringer. Setter utrolig pris på deg! Tusen tusen takk!
4/5
Ærlig og direkte! Du fikk meg ikke inn med det første, men etter noen minutter så kom du med så mye som stemte på meg. Jeg ble imponert og håper alt du har spådd vil skje fremover.
5/5
TREFFSIKKER! Anbefaler Luna, hun var rett på saken, traff veldig godt på mannen jeg spurte om. Dette er ei dame som virkelig kan se. Du ser meg så godt også er du så behagelig å prate med. Tusen takk for samtalen. Du er god du Luna.
5/5
Hu fikk meg inn med en gang og tok raskt inn situasjonen, treffsikker og veldig behagelig. Anbefales på det varmeste, jeg kommer garantert til å ringe tilbake.