torsdag, 2 april, 2020.

Josefine

Klarfølt – Healing – Tarot

Jeg er Josefine, en dame midt i livet. Og har selv erfaring fra livet
på godt og vondt.Jeg elsker jobben min, og det å få lov til å hjelpe andre i deres
reise i livet er gøy.Jeg driver også med healing og har gode tilbakemelding på det og.

Ring meg gjerne for en hyggelig samtale. Jeg kan ikke love deg de svar
du ønsker. Men jeg sier alltid det jeg  ser og får inn.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Josefine

Norsk & Engelsktalende

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Josefine

5/5
Hadde en healing samtale med deg for noen dager siden og hjelpes æ må si du va rætt på sak . Du fikk mæ næsten mållaus og æ må bære si at æ sitt igjæn med en kanon god følelse og at det hjælpt mæ utruli mye. 1000 takk vakre sjel. Positiv og knakanes koseli dame å prat med
5/5
Jeg må få takke Josefine for samtalen i går ..hun så hele situasjonen med en gang ..hun er direkte og ærlig … Anbefales virkelig til deg som behøver healing.
1/5
Spurte om generelt Jeg opplevde at Josefine ikke så min situasjon, Hun startet med at jeg var gravid, noe jeg ikke er.Hun sa at jeg bruker mye penger, det stemmer ikke, fordi jeg lever etter budsjett.Fikk også beskjed om at en mann på Nav skulle hjelpe meg, jeg har ingen mann som veileder,har ei dame som skal følge meg opp til saken er avsluttet i januar. Følte at hun ikke kom inn på meg, heller ikke min jobb.Trengte info om min helse, det fikk jeg ikke. Ønsker pengene tilbake.
5/5
Hun fikk rett! Snakket med Josefine for noen uker siden og hadde da liten tro på at det skulle skje det hun sa, men det viser seg dessverre at det hun sa var riktig.
5/5
Josefine er treffsikker og god på å gi råd i en vanskelig situasjon. Er veldig glad i Josefine og benytter henne fast når jeg trenger et par klarsynte øyne. Anbefales
5/5
Trygg og god veileder Jeg opplevde samtalen med Josefine som veldig god. Hun virket veldig trygg og sikker på det hun «så» og kom med gode råd tilpasset situasjonen. Kan anbefales.