torsdag, 2 april, 2020.

Johannes

Tarot – Orakelkort – Englekort

Min faster Yesminas vackra och smidiga händer med sina långa och smala fingrar lärde mig steg för steg varje korts betydelse och dess möjliga kombinationer. Hon är den som förde mig in i det spännande mysterium Tarot utgör. Jag visste knappt hur man skriver i en anteckningsbok. Ändå nedtecknande jag bokstäverna, gjorde mina bilder och la till egna rudimentära anteckningar. Yesmina, i sin tur, fick all sin kunskap eller initiering genom Rosa som var hennes pappas gamla faster. Redan på 1880-talet kunde faster Rosa hantera arketyperna i Tarot.

I mycket unga år blev jag alltså invigd i Tarots djupa kunskap och med ett barns inneboende nyfikenhet fascinerades jag av kortens mystik. Kort därefter, som lärling, började jag full av passion läsa och tolka dess Stora Arkaner. Tarot har således gått i arv från generation till generation inom min familj. Tarot har följt med och varit min guide, vän och mitt trogna stöd. Jag kan inte tänka mig att leva utan den kunskap Tarot erbjuder.

Jag arbetar för att svara på de frågor du ställer oavsett om det gäller kärlek, pengar, resor, arbete, studier eller annat som känns angeläget i din livssituation . Jag har en lång tradition att arbeta utifrån och tillämpar gängse etiska principer för coachande samtal för att du skall känna dig trygg och ha tillit och veta att jag som tarotist/vägledare garanterar din integritet.

Jag arbetar med Tarot konsultationer på svenska, spanska, portugisiska.

• Jag inriktar läsningen av Tarotkorten på att ge stöd och vägledning. Att skapa och se möjligheter för det som händer runtomkring dig.
• Har arbetat med Tarot i mange år.
• Arbetar med olika Orakelkort,
• Änglakort, Ärkeänglar Orakelkort, Osho Zen Orakelkort
• Pendel

Varmt välkommen att ringa mig.
Johannes
Dimplomerade/Certiferade

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Johannes

4/5
Fantastisk treffsikker! Synes det var en flott samtale med Johannes. Han fikk gitt mye informasjon på kort tid! De kortene han fikk opp stemte 100% i min situasjon og uten p spørre om hva jeg burde gjøre fikk jeg svar på nettopp det jeg har tenkt på lenge. Han beskrev personen jeg spurte om- og meg selv akkurat slik jeg selv oppfatter det. Anbefales! Bør være litt stødig i svensk da det gikk noe fort, men jeg hadde ingen problemer med å forstå hva som ble sagt.