torsdag, 2 april, 2020.

Jobbe hos oss?

Er du en dyktig klarsynt? Kanskje du er flink til å spå i kort?
Spådommen.com søker flere dyktige medarbeidere til å jobbe på våre linjer.

For å jobbe på spådommen må du være selvstendig næringsdrivende og registrert med eget foretak i Brønnøysund registrene. Dette er en enkel registrering, og vi er behjelpelig med dette dersom du finner det vanskelig.

Spådommen kan tilby:
– Et godt arbeidsmiljø, dyktige og hyggelige kollegaer.
– Fleksible arbeidstider
– Gode betingelser
– God markedsføring
– Hyggelige frynsegoder

Vi ser etter deg som er villig til å stå på for å jobbe seg opp et godt navn og rykte.

Egenskaper vi vektlegger utenom evner og erfaring:

– Lojalitet
– Ærlighet
– Evne til å jobbe både i team
– Selvstendighet

Erfaring fra egen linje eller fra annet spåfirma er en fordel, men ingen krav. Du jobber hjemmefra og velger dine egne arbeidstider for 14 dager av gangen.

Vi har et minimumskrav på 25 timer sammenlagt arbeidstimer i uken (som hovedregel) – med mindre man søker seg inn for å jobbe hovedsak helg. Da har vi et minimumskrav til 35 timer pr måned, hvor timene skal være i helgene.

Alle våre spåere testes grundig før de får lov å jobbe på våre linjer.

Spådommen tar ikke inn spåere som sitter på egne linjer eller engasjerer spåere som er ansatt andre steder pr i dag – av hensyn til interessekonflikter.

Er dette noe for deg eller noen du kjenner? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Send en søknad med utfyllende informasjon om deg selv, hva du tenker du kan tilby våre kunder, og ikke minst litt informasjon om hvilken erfaring du har til : info@spaadommen.no

NB! Vi søker ikke flere healere eller livsveiledere, men rene spåere som spåer i ulike temaer som jobb, kjærlighet, økonomi osv. Dette fordi det er i hovedsak er hva våre kunder etterspør.