torsdag, 2 april, 2020.

Isa

Klarfølt – Intuisjon – Tarot

Hej
Jag heter Isa
Svensktalande dame i 30åren.
Jeg er klarfølt og spår med Tarotkort.
Sammen med min sterke intuisjon, du kan stole på at jeg er ærlig og forteller deg det jeg ser. Det er kanskje ikke alltid det du vil høre, men vi har mange veier og utveier i livet, det muligheter og håp! Sammen kan vi finne noen løsninger.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Isa

Svenskt & Engelsktalende

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Isa

Spot on på det jeg spurte om! 🌞
5/5
Dugnads samtale fra spådommen Tusen takk for en fin samtale og klare gode råd . Kan anbefale samtaler med Isa
5/5
For en herlig dame!!! Dette gjorde så godt! Hun var såutrolug herlig og snakke med, styrket min tro på meg selv!!! Ig ikke minst hun SÅ meg!!!! Tårene trillet og det var bare godt♥️ Veldig spent på fremtiden♥️ Jeg skal følge magefølelsen og rådene ♥️
5/5
En veldig hyggelig dame Hei, jeg pleier ikke og gir vurdering til en spådame/veileder, og jeg har snakket med en del her inne. Grunnen til det er at jeg følte jeg måtte gir Isa en vurdering. Hun var veldig hyggelig å snakke med. Hadde en god humor, og jeg følte meg rolig selvom jeg ikke er så god i svensk., og det ble litt mye: «kan du gjenta». Hun fikk opp det jeg følte og det jeg hadde mistanke om. Jeg følte at hun var ærlig i det hun så ang min situasjon. Ga meg råd som jeg kommer til å følge. Jeg ville først snakke med Bella, men dessverre så hadde hun 2 på venteliste, og jeg var desperat, så jeg sa til sentralbordet at jeg ville prøve Isa. Ble satt over til henne, og jeg fikk god følelse med en gang. Isa minner meg om Bella, så til dere som liker Bella vil jeg anbefale Isa også. Angrer ikke et sekund på at jeg snakket med Isa. Selvom jeg brukte min siste krone, så er det verdt det. Kommer til å ringe henne igjen. Nå gjenstår bare å se om «spådommen» stemmer utover våren. Noe jeg håper og krysser fingrene.
4/5
isa er utrolig å prate med, hun er ærlig og treffsikker. Ble tom for ord under samtalen med vakre Isa. Konner til å bruke henne mer i fremtiden! Klemmer til henne sendes❤️
5/5
Tusen takk! Isa er ei dame med masse herlig energi, hun er utrolig treffsikker når hun beskriver mennesker og situasjoner. Absolutt alt stemte! Så, tusen takk for en strålende samtale, jeg kommer til å ringe igjen!