mandag, 6 april, 2020.

Iris

Tarot – Sjelslesning – Healing

Jeg har vært opptatt av spiritualitet, åndelighet og selvutvikling over halve livet og har de seneste årene skjønt at det er her jeg hører hjemme. Min oppgave her i livet er å kunne hjelpe mennesker med å se potensialet sitt og finne tilbake til personlig frihet – og ikke minst glede!
Med tarot og intuisjon som medhjelpere er mitt mål å veilede deg til større klarhet, viten om valg og indre styrke.

I en sjelslesning kan jeg gjennom klarsyn og din sjels informasjon få tilgang til det du måtte stå i akkurat nå, og komme til bunns i hva det egentlig dreier seg om! Deretter bruker jeg healing og energiarbeid til å gjenopprette flyt og øke frekvensen i energien din, slik at du skal kunne gå videre i livet litt friere! Dette vil ta minimum 30 minutter.

Vit at du kun vil vise meg det du er klar for å vise, og din sjel vil alltid gjøre alt den kan for å støtte deg på alle stadier i livet! Gleder meg til å høre fra deg!

Norsk & Engelsktalende

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Iris

5/5
Sjelslesning Jeg har hatt en sjelslesning med Iris og ble helt satt ut over all informasjon som kom om meg og mitt liv. Det var rett og slett overveldende og jeg har aldri opplevd lignende. Det ble en lang samtale, men var verdt hver eneste krone!! 🌹 Mye av det som har skjedd er nå forståelig for meg og gaven Iris har fått har hjulpet meg til å gå videre. Tusen takk Iris. 🌹Jeg kommer til å ringe deg igjen når jeg trenger fler inputt.
1/5
Kort og utydelig Jeg opplevde at Iris ikke tok meg og min situasjon ordentlig inn. Hun kjente nok litt på dette selv også da jeg følte at hun stadig ville styre samtalen i en litt annen retning enn det jeg var nysgjerrig på….. Veldig hyggelig dame å snakke med, men desverre ikke den rette veilederen for meg…..
5/5
Veldig god veiledning, positiv og høy energi Jeg opplevde Iris som veldig god å prate med. Hun var lyttende til det hun skulle si. Jeg merket at hun lyttet til sin indre veiledning mht hva hun skulle si til meg, og det var veldig viktig for meg; at hun ikke bare fanget opp min energi, men faktisk ga meg høyere veiledning; den jeg ikke klarte helt å få tak på selv og derfor ringte henne. Det viste seg at mine tanker hadde vært korrekte og stress- og frykttanker jeg har hatt ble veldig forklart for meg inni meg og gjennom samtalen. Så nå vet jeg hva jeg skal gjøre. Det stemmer veldig med hvor jeg er nå og føler meg, og jeg gleder meg til å sette i gang med det jeg skal gjøre når tiden er riktig, altså snart, men ikke riktig ennå. Jeg ble glad, kjente glede, og det viste meg også at dette var riktig og jeg er på rett vei, OG at samtalen med Iris og å snakke med akkurat henne for første gang var helt rett valg. Så BIG THANKS og masse kjærlighet tilbake til deg <3.
5/5
Wow Snakket med Iris for en uke siden etter anbefaling fra en venninne. Må si jeg ble imponert over hva hun kunne fortelle meg uten å engang kjenne meg. Det hun sa kjente jeg meg godt igjen i og hva hun sa om fremtiden anser jeg som høyst sannsynlig. Tusen takk Iris, jeg kommer til å ringe deg tilbake.
5/5
Dyktig og rett frem. Ikke noe nøling på det hun får opp og som man spør om.. Følte hun traff bra! 🙂
5/5
Ønsker å gi en tilbakemelding på fantastiske Iris. Jeg bestilte en sjelerensin for å få åpne opp ting jeg ble holdt tilbake på. Det ble en magisk aha opplevelse, brikkene falt på plass en etter en og det jobber fortsatt sterkt i mitt indre med løslatelse. Føler meg sterk og har fått selvtilliten tilbake. Tusen hjertelig takk! Iris jeg anbefaler alle og prøve deg, det var magisk. <3
2/5
Usikker Desverre vart det ingen oppklarande samtale. Hygelig dame å prate med. Men forvirrende og usikker.