torsdag, 22 august, 2019.

France

Klarfølt – Lenormandkort – Intuisjon

Jeg har en sosialfaglig bachelor med videreutdanning i spillavhengighet. I tillegg har jeg treningsfaglig utdannelse. Jeg har lang erfaring i å hjelpe mennesker som befinner seg i sorg eller som har opplevd traumer, og siden 2001 har jeg i treningsbransjen jobbet med måloppnåelse og det å finne gleden.

Mine evner ble synlige for meg i voksen alder da jeg gikk gjennom opplevelser som endret livet mitt. Jeg benytter de fransk-tyske Lenormandkortene når jeg spår.
Sammen med min sterke intuisjon, gir dette meg et klart svar på dine spørsmål.
Jeg kan også bruke pendel om du ønsker det. Når jeg legger ut kortene får jeg automatisk inn den informasjonen jeg trenger gjennom følelser og ord. Dermed kan jeg gi deg svarene du trenger. Mitt ønske er at jeg kan bruke mine evner til å hjelpe deg når du står fast.

Når man står i tøffe opplevelser kan det være vanskelig å se løsninger, men jeg tror at vi kan finne dem sammen. Jeg er alltid ærlig, og det er ikke sikkert jeg kan gi deg det svaret du ønsker, men sammen kan vi finne den beste måten å gå videre på. Jeg kan spå deg innen ethvert tema du ønsker, men mine spesialiteter er barnefordeling, kjærlighet og parforhold. Jeg spår dessverre ikke om sykdom, død og i tid, og jeg finner heller ikke mistede gjenstander, men jeg vil gi deg klare svar på det du lurer på.

Jeg er her for deg uansett hva du lurer på eller om du bare ønsker et medmenneske å snakke med.

Jeg er fransk, og det franske navnet mitt betyr Frankrike på fransk, men jeg snakker selvfølgelig flytende norsk.

Velkommen skal du være til en hyggelig samtale med meg!

Klem France

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på France

5/5
Nå snakker vi! Denne damen tok inn min nåværende situasjon skremmende godt! Hun tok inn han jeg spurte om on spot! Små ting har begynt å skje nå, men det gjenstår med det jeg håper på skal skje. Har blitt spådd gjenforening til høsten. Tusen takk for samtalen France, du var også veldig behagelig å prate med.
5/5
Underbar Hon är helt underbar! Hon fick mig att må bättre redan i telefonen. Gav mig råd, på saker jag var osäker! Nu hoppas jag bara att det ska börja hända. Kommer absolut att ringa dig flera gånger
5/5
Håp Jeg synes det var lett å snakke med France. Følte og var sikker på at hun tok inn rett for det stemte. Fikk meg til å se håp og lys i tunnelen. Følte meg lettere til sinns etter samtalen.
5/5
France er en dyktig dame Opplevde dette som en fin samtale.Man burde ha litt konkrete spørsmål .Fikk mye gode svar på 10 min🤗Hun virker dyktig og ærlig.Takker så mye for de 10 minutter jeg vant hos deg i dag😊