søndag, 5 april, 2020.

Eva

Tarot – Medium – Pendel

Det är jag som är Eva!

Jag jobbar som en ren kanal från ande värden,jag får klara raka besked. Så länge jag kan kommer ihåg har jag sett saker,tyckte det var coolt under skoltiden. Första stora upplevelse som tonåring var granntanten uppenbara sig och jag visste vad som skulle hända.

Jag ser både fram o tillbaka och kan beskriva andekontakt hur den ser ut. Tarot,orakel,änglakirt,pendel,slagruta är något som jag jobbar med. Små/stora seanser, readings husrensningar ej på distans,är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag är snabb och omtyck som medium ser i energier.

Djurkomunikation och bortsprungna djur går lika bra samt borttappad saker. Jag svarar gärna på dina frågor Ang djur men då behöver jag namn och ålder max 5 frågor. Kommunicera med andevärlden på distans går oxå bra,via mail. Det är viktigt att veta vilken relation med den du frågar om. Har jobbat som medium i många år tycker att det är lika spännande var gång med olika livsöden.

Kärlek o ljus/Eva

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Eva

5/5
Dyretolk Tusen takk Eva for spennende samtale ☺️ Vant 15 min med dyretolking. Stemte så godt det du sa, gleder meg til å prøve ut det du sa 🦮😍
5/5
Klare svar Jeg hadde nettopp en samtale med Eva, og jeg fikk høre akkurat det jeg trengte for og få litt mer svar ang livet 🙏🏼 Fikk også høre noe jeg ikke forventet, men som ga meg en stor 💡 Tusen takk, Eva!
5/5
Kjempe flott samtale! Fikk inn mye spennende og også bekreftelse på ting jeg selv har tenkt. Oppløftende og positiv prat med en hyggelig dame!