torsdag, 2 april, 2020.

Charlotte

Klarsynt – Tarotkort

Jeg heter Charlotte og jobber som både healer og klarsynt.

Som et arbeidsredskap bruker jeg ofte mine tarotkort, som kan gi en detaljert og god beskrivelse av hva som skjer i hverdagen din både i nåtid, og fremtid. Det finnes ulik kvalitet på spåere som sitter på teletorg.

Hos meg skal du slippe å måtte fortelle hele din historie, og hva som er ditt problem. Som klarsynt skal man ikke behøve å få informasjon på forhånd fra kunden.

Jeg som klarsynt skal kunne beskrive litt hva som skjer i ditt liv i nåtid, og når du ser at jeg faktisk kan «se», så kan vi gå over til hva som ligger forann deg.

Jeg har bred livserfaring, og bruker ofte kortene som hjelp til å kunne veilede deg i mange av livets ubesvarte spørsmål, og problemstillingen du kanskje er oppe i. Som livsveileder har jeg hundre prosent taushetsplikt, og du kan være trygg på at jeg alltid gir mitt beste i en samtale med deg.

Jeg er personlig kristen, og jobber alltid i lyset.

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti» – Salme 119,105

Velkommen skal du være til en hyggelig samtale.

Velkommen til en hyggelig samtale

Vennlig hilsen Charlotte

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Charlotte

5/5
Jeg har vært i kontakt med flere klarsynte opp gjennom årene, men Charlotte er min soleklare favoritt pga overlegen treffsikkerhet. Alt hun sa har vist seg å stemme og da mener jeg 100 %. Jeg vil anbefale henne på det varmeste ❤