torsdag, 2 april, 2020.

Bia

Klarfølt – Tarot

Hei, jeg heter Bia!

Jeg er klarfølt og spår med med Tarotkort. Du kan stole på at jeg er ærlig og forteller deg det jeg ser. Det er kanskje ikke alltid det du vil høre, men vi har mange veier og utveier i livet, det muligheter og håp! Sammen kan vi finne noen løsninger.

Humor, livserfaring og glad i mennesker, det er 3 stikkord om meg. Jeg har alltid følt meg passet på av universet og det blir du også. Du er ikke alene.

Jeg gleder meg til en hyggelig samtale med deg!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Bia

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Bia

5/5
Wow Jeg fikk snakket med Bia etter at en annen veileder ikke fikk meg inn. ❤️Bia er en sprudlende dame som gir mye av seg selv i en reading. Hun er empatisk og veldig koselig å snakke med henne.❤️ Om spådommen inntreffer vet jeg ikke ennå, men det virker sannsynlig og troverdig det hun har spådd. ❤️ Hun så ny jobb på meg til våren og hun så også samboerskap, og det er nettopp hva det ser ut til å bli. Nå er det bare å glede seg 👏👏
5/5
Treffsikker Har snakket med Bia en rekke ganger nå, for ett koselig person å snakke med om alt. Treffsikker på hendelser som har hent og som kommer til å skje. Hun gir virkelig økt pågangsmot når livet stanger tilbake. Så nå gjennstår det og se alt klaffer på kjærligheten i løpet av året.