torsdag, 2 april, 2020.

Bella

Klarfølt med sterk intuisjon

Se min presentasjons video her, eller les mer om meg under videoen.

Hei, jeg heter Bella og er 39 år.
Jeg er det man kaller klarfølt med sterk intuisjon.

Mine evner er medfødt, men det er først i voksen alder jeg virkelig begynte å bruke evnene mine til å hjelpe andre mennesker for alvor. Mitt inderlige ønske er å hjelpe mennesker å finne sin egen vei, ut i den livsoppgaven man er ment til å virke i. Jeg liker best å se på situasjonen her og nå, være en god samtalepartner – og ikke minst å hjelpe mine kunder til å finne riktige løsninger på utfordringene, selv om jeg også spår i fremtid.

Å spå i tid er ikke min sterkeste side, og jeg bruker noen ganger tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg er alltid hundre prosent ærlig i møte med mine kunder, og er i tillegg utdannet med lang erfaring som helsefagarbeider.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Bella

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Bella

5/5
Herlig og varm dame. Kommer med kloke ord og god veiledning når alt tårner seg opp. Snakket med henne mange ganger og kommer til å fortsette med det. Er trygg i sin spådom og i sin rolle.
5/5
Jeg har snakket med Bella flere ganger, og hun treffer blink hver gang. ❤ Blid og hyggelig dame.❤
5/5
Veldig behagelig og trivelig å prate med. Hun sa mye som stemte med personer jeg har i livet mitt, å hva som skal skje iløpet av denne måneden. venter på resultatet som er ventet å skje innen 2 måneder🤗 Er så spent om hun får rett angående dette også😊 Bella,takk for hyggelig samtale, vil mer enn gjerne snakke med deg igjen.😍
5/5
For en dame. Hadde aldri før prøvd lignende.. og var vettaskremt når jeg først turte. Men Bella fikk roa meg fort ned. Så behagelig og levende. Og fikk meg til og le til og med. Slappa helt av når jeg snakka med Bella. De tingene hun nevnte var veldig meg. Alt sammen. Så gjenstår det å se hva fremtiden bringer. Har stor tiltro til Bella og anbefaler henne mer en gjerne videre.
5/5
Anbefaler Bella på det varmeste! Jeg har snakket med Bella et par ganger. Hun er et fantastisk menneske å prate med. Rolig og varm, og utrolig treffsikker i det hun ser. I går var jeg fortvilet og forvirret.. Hun tok inn situasjonen og den det gjaldt klokkerent. Jeg satt med gåsehud. Hun beskrev situasjoner som om jeg skulle fortalt henne det. Hun gav meg ro og håp for det som kommer frem i tid. Nå tør jeg å stole på det. Takk Bella, du er unik!    
5/5
Hun hadde riktig på alt det hun beskrev ang det jeg spurte om, så nå får jeg se fremover hva som skjer. Kommer tilbake om evnt hva som har skjedd eller ikke.
5/5
En meget varm og imøtekommende dame, direkte og ærlig. Var veldig sikker i det hun så. Så nå får vi bare se om det slår til. Det artig er at Sol også så mye av det samme. Skjønner jeg har noen spennende mnd foran meg og håper det slår til som de begge har sakt =) Kan trykt anbefale denne flotte damen begge to =)
5/5
Fantastisk dame🥰 Eg har snakka med Bella fleire ganger, ho får meg fort inn og alt stemmer med nå situasjonen. Ho er rolig og god samtalepartner og gjev trygghet. Ho veileder meg i vanskelige situasjoner der eg står fast. Det ho ser stemmer veldig, mange av dei tinga ho har fortalt skal skje har skjedd. Bella er bare heilt fantastisk dame❤️
5/5
Takknemlighet❤ Det er så godt å ha en man kan stole på 100%. Jeg er vel det man kaller en «katastrofetenker»…og når det stormer som værst…så vet jeg at tryggheten ligger hos Bella. Hun vet alltid å roe meg ned, og kommer med gode råd. Hun har rett i det hun ser…og er alltid ærlig. Fantastisk dame…som fortjener 1000 røde roser. Takk for at du er den du er. Klem😊
5/5
Varm og empatisk veileder! Jeg har snakket flere ganger med Bella. Hun tar meg lett inn og har klare svar på alle de spørsmålene jeg brenner inne med. Er en veldig varm og empatisk veileder som tør å være direkte og som får deg til å gjenkjenne egen frykt og usikkerhet. Man sitter igjen med en større innvendig ro, og som regel et smil om munnen etter en samtale med Bella❤
5/5
Bella er god. Bella er toppen. Bella er den som gir ro i kroppen👍😀
5/5
Har snakket med flere ganger med Bella. Mye av det hun har fortalt har stemt allerede, og noe gjenstår å se. Hun er en fantastisk dame og lett å snakke med.❤️
5/5
hjertegode og varme Bella Benyttet meg av et tilbud dere kjørte idag. Bella var fantastisk, blir absolutt å ringe igjen til henne en dag. Vi ble dessverre brutt da tiden gikk ut. Spurte henne om jobb og kjærlighet. hun tok meg inn fort og hun så meg og beskrev ting om meg som var riktig i nå tid. hun gjor meg trygg og bevisst i kjærligheten og hun ser oss begge. Blir endring i jobb , blir veldig spennende å se når det dukker opp. =) kunne sikkert ha snakket med henne i timevis for det var så lett å snakke med henne. anbefaler henne på det varmeste.
5/5
Bella og lykke Flinke veiledere Kan anbefale begge på det sterkeste. Traff godt på fortid så nå håper jeg framtiden er like treffsikker. Ble møtt med respekt og stor forståelse. I tillegg fikk jeg med mange gode råd på veien. Nå ser jeg framover mot en lysere tid.
5/5
Tusen takk for samtalen Bella! ❤️ Det er fantastisk å prate med deg, og du er ekstremt treffsikker, det må jeg bare si. Jeg skal lytte til dine råd fremover, for da vet jeg at jeg kommer i mål. Tusen takk for invitasjon til gruppen Spådommens møtested også, ser ut som en kjempe trivelig gruppe. ❤️ Jeg ringer garantert tilbake og anbefaler deg på det varmeste.