onsdag, 11 desember, 2019.

Beate

Intuisjon – Tarot

Jeg heter Beate og er 35 år. Jeg har medfødte evner som gjør at jeg har sterke intuisjoner og veldig mye kommer til meg i drømmer. Kan også føle andres energi. Jeg legger også tarot.
Jeg er alltid ærlig og er ikke sikkert jeg kan gi deg det svaret du ønsker men sammen kan vi fine den beste måten og gå videre på. Jeg er her for deg uansett hva du lurer på eller om du bare ønsker å snakke med et medmenneske.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Beate

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Beate

4/5
Sterk intuisjon Hei, da har jeg nettopp snakket med Beate. Jeg hadde et mer generelt spørsmål på et tema , og jeg må si at hun tok meg inn ganske så raskt og treffsikkert. Hun kunne se hva som var på hjertet mitt og grunnen til at jeg ringte inn. Hun tok inn mine energier og det var jeg meget fornøyd med, da følte jeg også at hun var i riktig posisjon til å komme med sine forutsigelser. Forutsigelsene blir veldig spennende å følge med på, da det er flere som har sett lignende men med enktelte variasjoner – deriblant tid. Beate var effektiv og ga meg en kjempegod følelse av å bli sett – noe som er viktig for oss alle. En høflig dame med en herlig dialekt 🙂
5/5
Flott dame Må bare gi tilbakemelding på Beate. Hun var kjempe koselig å snakke med å alt det hun sa stemte. Så tusen takk for en fin samtale Beate.
5/5
Hei Jeg hadde min første samtale i dag å jeg var så nervøs men, den forsvant med en gang Beate tokk tlf for jeg ble møtt av ei veldig trivelig å hyggelig dame. Beate var veldig treffsikker å hun traff på fortiden min da jeg ønsket at hun skulle se på den. Jeg fikk gode råd og veiledning som jeg skal ta med meg videre. Beate kjem jeg til å ringe igjen å hun blir min faste spådame. Jeg er så fornøyd med hun å jeg håper dere kan formidle det videre til hun.