mandag, 6 april, 2020.

Beate

Tarot – Englekort – Pendel
Hei

Se min presentasjons video her, eller les mer om meg under videoen.

Jeg heter Beate og jobber her på spådommen. Jeg har alltid likt å hjelpe andre mennesker. Og derfor er jeg veldig stolt av å være en del av spådommens team.

Jeg liker å hjelpe andre mennesker, og jeg trives godt på linjen. Jeg får gode tilbakemeldinger. Men det viktigste for meg er fokuset på at du skal være fornøyd når vi er ferdig med vår samtale. Du skal føle at ting er lettere, og min veiledning er ment akkurat for deg. Jeg er en dame som har kommet midt i livet, og har opplevd livet på godt og vondt.

Det er fint å ha noen å snakke med uansett hvor man er i livet. Jeg har sterk intuisjon og spår med tarot, englekort og pendel.

Jeg tyder også drømmer. Når vi sover så har vi som regel drømmer som kan virke litt rare eller kanskje litt dramatiske. Men vis du velger å lytte til drømmene så kan man finne ut mye om seg selv. Så har du en drøm du sitter å lurer på så hjelper jeg deg gjerne.

Jeg gir deg ærlige og direkte svar. Jeg ser ikke på rettssaker, sykdom eller død.

Ser frem til en hyggelig samtale med deg.

Klem Beate

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Beate

5/5
Ga meg ro og løftet meg opp Takk til Beate som så at jeg kunne føle meg helt rolig i situasjonen som plutselig oppsto og hun bekreftet meg også som person, sider ved meg som faktisk var veldig viktig for meg å høre nå fra en som ikke kjenner meg. Takk for veldig god og varm hjelp, Beate.
4/5
Sterk intuisjon Hei, da har jeg nettopp snakket med Beate. Jeg hadde et mer generelt spørsmål på et tema , og jeg må si at hun tok meg inn ganske så raskt og treffsikkert. Hun kunne se hva som var på hjertet mitt og grunnen til at jeg ringte inn. Hun tok inn mine energier og det var jeg meget fornøyd med, da følte jeg også at hun var i riktig posisjon til å komme med sine forutsigelser. Forutsigelsene blir veldig spennende å følge med på, da det er flere som har sett lignende men med enktelte variasjoner – deriblant tid. Beate var effektiv og ga meg en kjempegod følelse av å bli sett – noe som er viktig for oss alle. En høflig dame med en herlig dialekt 🙂
5/5
Flott dame Må bare gi tilbakemelding på Beate. Hun var kjempe koselig å snakke med å alt det hun sa stemte. Så tusen takk for en fin samtale Beate.
5/5
Hei Jeg hadde min første samtale i dag å jeg var så nervøs men, den forsvant med en gang Beate tokk tlf for jeg ble møtt av ei veldig trivelig å hyggelig dame. Beate var veldig treffsikker å hun traff på fortiden min da jeg ønsket at hun skulle se på den. Jeg fikk gode råd og veiledning som jeg skal ta med meg videre. Beate kjem jeg til å ringe igjen å hun blir min faste spådame. Jeg er så fornøyd med hun å jeg håper dere kan formidle det videre til hun.