torsdag, 2 april, 2020.

Anne

Klarsynt – Medium – Healer

Jeg er i en alder av 60. Har bakgrunn som lærer og veileder.
Jeg har mitt daglige virke som terapeut og jobber innen omsorg og helse.
Jeg har i alle år jobbet med mennesker på mange plan og innen mange områder.
Stikkordet har hele tiden vært kommunikasjon og bevisstgjøring.
Det har tatt meg mange år å innrømme at når man er født med denne gaven med
slike evner som klarsyn og healing, så skal de faktisk brukes til å hjelpe andre.

Jeg spår ikke i tarot kort. Jeg har en sterk intuisjon og får informasjon gjennom bilder, ord og følelser. Jeg føler også andres energier.

Jeg kan også ta skriftlig reading, med en påfølgende samtale etterpå.

Jeg ønsker å bruke mine evner og min livserfaring til å kunne veilede og hjelpe andre.

Jeg håper å kunne bidra til at de valgene du tar blir litt lettere.

Det er allikevel viktig at det er din egen magefølelse som blir mest riktig for deg.
Jeg håper jeg kan være en positiv bidragsyter til at du velger det som
blir best for deg.

Husk at det er i motbakke at det går oppover!

Velkommen til en magisk samtale med meg.

Vennlig hilsen Anne

Bestilling - ring 21006138

Hva ønsker du?

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Anne

5/5
Utrolig hyggelig dame å snakke med. Hun fikk meg raskt inn og det hun sa stemte godt med hvordan jeg opplever min situasjon. Om det hun har spådd i fremtid gjenstår jo å se, men så langt vil jeg si hun traff godt på meg.
5/5
Anne er flink! Anbefales!
1/5
Uklar Snakket med Anne i sommer. Opplevde henne som nokså uklar i forhold til det jeg lurte på. Hun behøvde mange opplysninger, bekreftelser og avkreftelser fra meg underveis i samtalen. Satt igjen med en følelse av at hun hadde de beste intensjoner om å støtte og være til hjelp, men at dette var på et mellommenneskelig plan og ikke på åndelig nivå.
5/5
Jeg snakket med Anne i sommer og hun sa hva som skulle skje denne høsten. ☀️ Det meste av alt hun sa har stemt, men jeg er ikke blitt gravid ennå. Ellers har jeg flyttet som hun så, til tross for at jeg ikke hadde planer om å flytte før neste år. ☀️Imponerende flink.
5/5
Veldig flink Anne var overraskende flink når jeg pratet med henne i kveld. Hun traff helt riktig på beskrivelsen av en spesiell person jeg kjenner, uten at jeg hadde sagt noe om han. Hun traff også riktig på personligheten min og hvordan hun tror jeg og han vil fungere sammen. Hun så mye bra i livet mitt fremover som jeg håper stemmer. Og hun er veldig hyggelig, klok, lyttende og ærlig om hva hun ser.
5/5
Gir deg håp og støtte Veldig god samtale, beroligende å snakke med Anne. Mottok healing under samtalen, som jeg merket tydelig. Treffsikker dame! Jeg fikk meget god hjelp i en svært vanskelig tid. Tusen takk.
5/5
Ble veldig imponert av Anne og hennes evne til å føle meg og se hva jeg akkurat har vært gjennom , og at hun følte minste min som slet med feber. Hun sendte healing og brukte meg som kanal . Glemte å si at healingen virket på både meg og min mann. 🙂
2/5
Ikke fornøyd.. dessverre Jeg fikk svar på det jeg lurte på, bare på alt jeg svarte på. Følte det var veldig mange spm for at hun kunne svare. Fikk ingen følelse av at jeg ble veiledet, og at mye av det hun sa var basert på egen erfaring. Og ut ifra d jeg fortalte om meg selv, veldig skuffende ettersom min vennine ble så fornøyd med hennes samtale (med en annen veileder).
5/5
Veldig dyktig! Jeg ble fjernhealet av Anne i går da jeg ha hatt problemer med senebetennelse over lenger tid. Jeg følte meg bedre i kroppen kort tid etter healingen og i dag er jeg helt bra. Tusen takk Anne ❤️
5/5
Healing Har brukt Anne til å fjerneheale meg når jeg har hatt betennelse tidligere. Denne gangen hadde jeg en strekk på ryggen. Må si at Anne er min medisin! Tusen takk 🙏🏽
2/5
Ikke så fornøyd Anne traff dessverre ikke riktig på hvordan jeg og han vil fungere sammen. Han har nå gjort det slutt med meg. Jeg er kjempe lei meg. Og alt det bra hun så mellom meg og han vil derfor ikke skje likevel. Det er kun 2 uker siden jeg snakket med Anne og så mye har blitt forandret innen så kort tid, til tross for at hun så bare lykke mellom oss. Jeg står fortsatt for at Anne var hyggelig å prate med, og at hun traff godt på nåtid-situasjonen. Men det er veldig skuffende at alt det fine hun så mellom meg og han ikke stemmer. Det hjelper ikke å treffe riktig på nåtiden (for det er jo noe jeg allerede vet) for deretter å fortelle om hvordan nærmeste fremtid blir (det jeg var mest ute etter å vite) for så at alt det fine hun sa ikke skjer.. Jeg er klar over at mennesker kan ta helt uventete avgjørelser som kan forandre på det sannsynlige utfallet. Men i dette tilfellet var det ikke noe slikt. Jeg har ikke gjort noe galt, jeg har vært kjærlig og omsorgsfull rundt han. Ingen drama, krangel, eller uærligheter og begge var trofaste. Så det var ingen ordentlig grunn for at han faktisk skulle ha gått fra meg, ingen plutselige endringer. Jeg går derfor ned fra 5 stjerner til 2-3. Anne traff godt på nåtid, men bommet fullstendig på nærmeste fremtid og jeg sitter igjen med bare tårer.
5/5
Gåsehud Jeg ville snakke med min oldemor som er på den andre siden. Hun begynte å beskrive denne damen som kom frem og plutselig så to samtalen en veldig uventet og surrealistisk vending. Kontakten hun fikk med den andre siden gjorde at vi begge satt med gåsehud. Vil du snakke med neon som har gått over, anbefaler jeg virkelig Anne, det var en magisk opplevelse.