søndag, 18 august, 2019.

Angelica

Klarsynt – Tarot

Mitt navn er Angelica og jeg jobber som klarsynt.
Hele livet mitt har jeg vært klar over mine evner. Jeg er klarsynt,klarhørt og klarfølt. Jeg healer også om det føles riktig.

Noen ganger kan jeg få kontakt med den andre siden,men det å praktisere som medium er ikke noe jeg gjør akkurat nå. Det vil jeg komme tilbake til når jeg selv føler at tiden er moden for det

Det er først i voksen alder at jeg har begynt å bruke dem/utvikle dem. Jeg har blant annet tatt kurs i bevissthetstrening hos Deborah Borgen og Jeanette Lysell.

Jeg er i bunn utdannet vernepleier og har jobbet de siste 15 årene i helsevesenet. Med blant annet: rehabilitering og habilitering,psykiatri og eldreomsorg.

Har alltid hatt er sterkt ønske om å hjelpe mennesker rundt meg,åpne opp for nye veier,se muligheter i stedet for problemer og utfordringer.

Livet har ikke alltid gitt meg og jeg har ikke heller selv valgt de enkleste og letteste veiene,men de har gitt meg mye på godt og vondt. Disse erfaringene har gjort meg enda sikrere på valget jeg nå har tatt.

Det jeg ser og det jeg får inn er sett fra din nåværende situasjon. Og det jeg får opp kan kanskje være noe du ikke lurte på,men som ligger der og er viktig for deg der du er nå.

Jeg kan nok ikke bestandig gi deg de svarene du ønsker eller så gjerne vil ha,men sammen kan vi nok komme frem til det som er bra for akkurat deg!

Lys og kjærlighet.

Velkommen til en hyggelig samtale!

Angelica

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Angelica

5/5
Anbefales på det sterkeste Ærlig og direkte. Traff på person beskrivelser. Ikke en dame som går rundt grøten, jeg setter pris på ærligheten din og ikke noe humbug. Takk Angelica, kommer garantert til å ringe deg igjen.
5/5
Tusen takk for den du er Rolig , behagelig , morsom og ærlig. Du treffer så det synger på dine tilbakemeldinger og sier det som det er. Veldig behagelig å prate med