torsdag, 2 april, 2020.

Afrodite

Intuitiv Medial – Clairvoyance

Jag är intuitiv medial och utmärker mig inom clairvoyance ( jag ser ) och clairsentience ( jag känner ) och erbjuder intuitiv vägledning. Jag utbildade mig till medium redan som 17åring och jag är ödmjuk och tacksam för att jag får finnas till för dig under din livsresa.

Varmt välkommen att ringa till mig.

Svenskt & Engelsktalende

Har du nylig snakket med denne veilederen og ønsker å gi en tilbakemelding? Klikk her.

Tilbakemeldinger på Afrodite

5/5
Gratis samtale Opplevde denne damen som utrolig lett og god å snakke med❤️Startet faktisk samtalen med nærmest latterkrampe, da jeg selvfølgelig hørte feil med det samme vi begynte samtalen 😂Veldig behagelig og rett frem. Fikk ikke tid til så mye på de 10 min, men du værdn jeg fikk mange svar og råd på de minuttene. ❤️ Veldig koselig, så blir nok garantert og snakket med henne igjen. En god klem fra Linda.
3/5
Mer en livsveileder enn en spåer Afrodite er blid, åpen og imøtekommende, og man merker at hun har et oppriktig ønske om å være til hjelp. Hun hadde mange gode råd å komme med i vår samtale, men jeg opplevde nok at dette var mer på et mellommenneskelig plan enn på åndelig nivå. For meg som er mest opptatt av spådom og framtidsutsikter så var det desverre ikke helt klaff….. Om man derimot behøver coaching og livsråd er hun nok helt sikkert å anbefale👍