Tuva – Månedens veileder

1811

Tuva er en av de spåerne våre som har lengst fartstid på teletorget. I over 14 år sammenhengene har Tuva hatt spålinje som eneste inntektskilde, så det betyr at hun har jobbet som veileder på fulltid og har dermed lang erfaring som fulltids klarsynt.

Tuva’s virkelige navn er Trine- Merethe, men hun ble «døpt» Tuva den gangen hun startet opp på Kilden i sin tid hos Randi Kristiansen. Fordi så mange kjenner henne som Tuva gjennom årrekker – så har hun valgt å beholde dette navnet den dag i dag.

På den tiden Trine begynte på spålinje var det ikke like «vanlig» å stå frem med sitt ekte navn, slik som man gjør i dag, men likevel føler Trine nå at det er ingen forskjell på personen Tuva og Trine. Trine har «vokst» seg sammen med Tuva, og hun lyder begge navnene – uansett hvilken sammenheng hun befinner seg i.

Det første som må nevnes om ho Tuva, er selvsagt at hun er skikkelig nordlenning. Sta som et uvær, men god som gull. Når du treffer Tuva på linjen så er hun alltid ekte, og det er ingen tvil om at dette er en dame som snakker rett fra levra.

Trine er utdannet helsefagarbeider og har mange års erfaring innen helsevesenet, hvor hun også har jobbet mye med psykiatri.

Når Tuva spår, bruker hun sjeldent hjelpemidler, men om du spør henne om hun ikke kan finne frem kortene sine – så gjør hun selvfølgelig det.

Denne måneden (november) koster det kun 20,- kr pr minutt å ringe meg – mot ordinær pris som er 26,- pr minutt. Tilbudet gjelder kun på visa betalte samtaler via vår nettbetaling eller Vipps -ikke på vårt høytakstnummer.

Ring 21006138 for å benytte deg av dette tilbudet.

Velkommen til en hyggelig samtale.
Tuva