Spør klarsynte Sol – Del 5

4011

Sol Johansen er en av Norges mest etterspurte klarsynte. Når hun sitter på Spådommen’s telefonlinjer har hun stort sett alltid lange ventelister hver eneste dag. Hun er kjent for sin store treffsikkerhet og hun har fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i både inn og utland. Her i Spådommen’s eget magasin vil hun svare to heldige lesere i sin egen spalte «Spør klarsynte Sol». For at ditt spørsmål skal komme på trykk – må du stille et konkret spørsmål og legge ved fornavn og alder. Spørsmål om sykdom og død vil hun ikke svare på.

Første spørsmål er sendt inn av Jorunn (32)

Hei. Jeg trenger desperat din hjelp i et spørsmål om jobb. Pr i dag har jeg en jobb, og jeg er hundre prosent ansatt. Jeg trives ikke så godt der, og jeg har fått tilbud om en fast 50% jobb og lurer på om jeg burde bytte, selv om jeg egentlig trenger hundre prosent?
Klem Jorunn

Sol Johansen:

Hei Jorunn.
Jeg må være ærlig å si at jeg er usikker på hva jeg skal råde deg til, fordi jeg kan ikke se noe mer jobb på deg enn disse 50% om du velger å skifte jobb. Det jeg derimot kan se – er at det ligger flere jobbtilbud på deg i 2018, og det ser ut på meg at en av disse kan være 100%, og faktisk med lederansvar Jeg vet ikke om du tenker at det er noe som kan være aktuelt, men jeg vil tro jobben din har med økonomi å gjøre, og at denne jobben innebærer både flytting og høyere lønn. Håper dette kan være til hjelp for deg – og jeg ønsker deg masse lykke til!

SOL


Mona (46) har stilt det neste spørsmålet:

Ser du noe mann på meg dette året?

Sol Johansen:

Hei Mona.
Jeg ser det er en mann i livet ditt allerede nå, men får en følelse av at det er en eks du ikke helt klarer å slippe taket i. Det ligger mye frem og tilbake, og jeg ser at det også er en annen dame involvert i hans liv. Denne mannen tror jeg vil gå inn i et seriøst forhold i overgangen til 2018 – og først da ser det ut på meg at du åpner for å slippe ny kjærlighet inn i livet ditt. Jeg ser ikke noe hjertesorg i forbindelse med at denne mannen går videre, men det ligger mer som en lettelse for deg. Mannen som jeg ser kommer inn i livet ditt er en voksen og moden mann, som ønsker et seriøst forhold – og kanskje til og med barn Dette tror jeg vil bli veldig bra for deg. Jeg håper dette er mannen med stor M i livet ditt, og at du endelig får den kjærligheten og respekten du fortjener i livet ditt. Masse lykke til!

SOL

Ønsker du en tarotreading med klarsynte Sol Johansen?
Ring vårt kundeservice / sentralbord på 21006138 for visabetaling eller 820 98 040 for teletorg

Ditt spørsmål må sendes til Sol via vårt kontaktskjema her!