Spør klarsynte Sol – Del 2

2504

Sol Johansen er en av Norges mest etterspurte klarsynte. Når hun sitter på Spådommen’s telefonlinjer har hun stort sett alltid lange ventelister hver eneste dag. Hun er kjent for sin store treffsikkerhet og hun har fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i både inn og utland. Her i Spådommen’s eget magasin vil hun svare to heldige lesere hver uke i sin egen spalte «Spør klarsynte Sol». For at ditt spørsmål skal komme på trykk – må du stille et konkret spørsmål og legge ved fornavn og alder. Spørsmål om sykdom og død vil hun ikke svare på.

Første spørsmål er sendt inn av Janne (37):

Hei Sol. Jeg står nå i en vanskelig situasjon i forhold til min søster. Jeg lurte på om du kunne se om dette er noe som vil løse seg i nærmeste fremtid? Vi har avtale om felles feire med barna denne sommeren, men slik som det er nå så har jeg lite lyst å reise på tur med henne og hennes mann.

Sol Johansen svarer:

Hei Janne.

Det første jeg får opp når jeg legger dine kort er den hengte mannen. Det forteller meg at situasjonen er stagnert, og dette er ikke noe som går over av seg selv. Jeg ser også det ligger en del dårlig samvittighet på deg rundt en mann (jeg lurer på om det kan være din søsters mann). Slik det ligger foran meg her som jeg kan se, så har du sagt eller gjort noe som din søster er sint for, og jeg kan også se at dette er noe hun forventer du skal be om unnskyldning for. Jeg får også opp tre barn som er knyttet til denne konflikten, og det virker på meg som det du har sagt eller gjort i forhold til denne mannen – angår disse barna.

Jeg må være ærlig å si det som kommer opp hos meg, selv om du kanskje ikke vil høre det;
Noen ganger er må man bare bite i det sure eplet og be om unnskyldning, for å løse en konflikt og det tror jeg du kommer til å gjøre. Jeg ser det ligger løsninger mellom deg og din søster og jeg tror du kommer til å reise på ferie sammen med hennes familie.

Jeg ønsker deg lykke til med din søster og ferieplaner!

SOL

Monica (29) har stilt det neste spørsmålet:

Hei Sol. Vil jeg vinne i retten?

Sol Johansen:

Hei Monica.

Når jeg ser på de nærmeste seks måneder frem kommer dine juridiske konflikter tydelig frem, og på meg kan det se ut som dette handler om et arveoppgjør? Det ligger en del penger og en bolig i senter for disse juridiske konflikter, samt en yngre kvinne og en yngre mann.

Jeg ser ikke seier på deg i denne saken, men ei heller tap. Derimot ser det ut som dere blir enige og inngår et forlik. Det er vanskelig å spå i tid, men jeg mener at dette forliket ligger i månedskifte juni/juli. Til tross for at du håper på en seier, så ser du i grunnen ganske fornøyd ut med dette forliket når alt kommer til alt.

Håper mitt svar kan hjelpe deg litt på vei.

SOL

Ønsker du en tarotreading med klarsynte Sol Johansen?
Ring vårt kundeservice / sentralbord på 21006138 for visabetaling eller 820 98 040 for teletorg

Ditt spørsmål må sendes til Sol via vårt kontaktskjema her!