Spør klarsynte Sol – Del 3

2584

Sol Johansen er en av Norges mest etterspurte klarsynte. Når hun sitter på Spådommen’s telefonlinjer har hun stort sett alltid lange ventelister hver eneste dag. Hun er kjent for sin store treffsikkerhet og hun har fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i både inn og utland. Her i Spådommen’s eget magasin vil hun svare to heldige lesere hver uke i sin egen spalte «Spør klarsynte Sol». For at ditt spørsmål skal komme på trykk – må du stille et konkret spørsmål og legge ved fornavn og alder. Spørsmål om sykdom og død vil hun ikke svare på.

Første spørsmål er sendt inn av Mona (27):

Kan du se om jeg blir sammen med faren til mine barn igjen?

Sol Johansen svarer:

Hei Mona.
Jeg får et definitivt ja på spørsmålet ditt, uten tvil. Slik det ser ut for meg, er det ikke lenge siden det ble slutt? Egentlig kommer det ikke opp noe brudd hos meg i det heletatt, men mer som en pause. Det er sterk kjærlighet mellom dere, og jeg kan faktisk også se en graviditet rundt deg. Så hvis du ikke vil bli gravid i igjen, kan det være litt lurt å ta noen forhåndsregler når det ordner seg mellom dere igjen.

Lykke til Mona!

SOL

Petter (52) har stilt det neste spørsmålet:

Kjære Sol.
Jeg har sett deg på internett og du er flink.
Hvordan blir det med kjærligheten fremover? Vil jeg treffe en dame snart?
På forhånd takk.

Sol Johansen svarer:

Heisann Petter!

Jeg har lagt opp et legg på ca 1 år for deg, og jeg ser faktisk 2 forskjellige damer på deg. Den ene damen er et jordtegn og jeg mener bestemt at hun allerede er i livet ditt nå, og så ser jeg en yngre dame på deg som ligger ut på våren 2018.

Den damen som jeg ser i livet ditt på nåtid, ser ut som er mye frem og tilbake, og det er kanskje du som har trukket deg litt unna henne? Uansett så kommer det en mye bedre dame inn i livet ditt et lite stykke ut på nyåret, og dette ser ut som kan bli et varig forhold. Jeg tror denne damen som kommer inn kan være et lufttegn, uten at jeg kan si det hundre prosent sikkert.

SOL

Ønsker du en tarotreading med klarsynte Sol Johansen?
Ring vårt kundeservice / sentralbord på 21006138 for visabetaling eller 820 98 040 for teletorg

Ditt spørsmål må sendes til Sol via vårt kontaktskjema her!