Spør klarsynte Sol – Del 4

2739

Sol Johansen er en av Norges mest etterspurte klarsynte. Når hun sitter på Spådommen’s telefonlinjer har hun stort sett alltid lange ventelister hver eneste dag. Hun er kjent for sin store treffsikkerhet og hun har fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i både inn og utland. Her i Spådommen’s eget magasin vil hun svare to heldige lesere hver uke i sin egen spalte «Spør klarsynte Sol». For at ditt spørsmål skal komme på trykk – må du stille et konkret spørsmål og legge ved fornavn og alder. Spørsmål om sykdom og død vil hun ikke svare på.

Første spørsmål er sendt inn av Lene (42):

Hei Sol.
Jeg lurer på om jeg får lån til å kjøpe den leiligheten jeg ønsker meg, og om jeg blir å flytte ut av kommunen i løpet av 2017? På forhånd takk.

Sol Johansen:

Hei Lene. Nå har jeg lagt et legg på deg for hele året, og jeg ser dessverre ikke noe flytting på deg i 2017. Det ligger faktisk ingen store forandringer rundt deg dette året. Derimot ser jeg flytting på deg våren 2018, og da ligger det også til rette økonomisk. Jeg ser kontrakter og flytting, og ja, jeg tror du kommer til å flytte ut av kommunen du bor i nå. Jeg ser også ny jobb på deg faktisk. Jeg tror ikke dette er en hundre prosent stilling, men til gjengjeld er det fast stilling. Dette ser ut på meg at er en jobb du har ønsket deg over lengre tid, og arbeidet ser ut til å være veldig nære stedet jeg ser du flytter til.

SOL


Sissel (62) har stilt det neste spørsmålet:

Får jeg barnebarn?

Sol Johansen:

Hei Sissel.
Jeg er ikke i tvil på at du får barnebarn. Det ligger ikke før i 2018, men derimot kan jeg se 2 graviditeter dette året. Jeg kan ikke garantere kjønnet på disse barna som skal komme, men det ser ut på meg at det ligger 2 gutter her. Lykke til med barnebarn!

SOL

Ønsker du en tarotreading med klarsynte Sol Johansen?
Ring vårt kundeservice / sentralbord på 21006138 for visabetaling eller 820 98 040 for teletorg

Ditt spørsmål må sendes til Sol via vårt kontaktskjema her!