Spådom

913

Å snakke med en klarsynt eller spåer er alltid kjempespennende. Hvem vil vel ikke høre hva fremtiden bringer eller om kjærligheten snart dukker opp? Det er alltid spennende og gøy, og noen ganger får du en superbra spådom på fremtiden som du blir veldig glad for å høre. Og det er jo noe alle håper på! En spåsamtale kan også være hjelpsomt i mange vanskelige situasjoner, det kan være både nyttig, lærerikt, underholdende og gi god veiledning. Har du snakket med en klarsynt før?

Spådom står beskrevet som en underholdningstjeneste i Norge, men det kan også hjelpe folk enormt mye i mange situasjoner i livet. Kanskje har du snakket med en av oss spåerne eller en annen klarsynt før? Kanskje har du fått spådd fremtiden og fått høre at sånn og slik vil skje innen så så lang tid. Og her kommer jeg til et punkt som er viktig å huske på, for spådom i fremtiden er ikke alltid så lett.

Vi kan se både skjebnebestemte ting og det som er ment å skje vil skje samme hvilken sti du velger å gå. Kanskje tidspunktet endres og veien dit, men målet er det samme. Når noe er ment å skje så blir det slik.

Så er det den biten med den frie vilje da og de stiene man selv velger. Vi kan ofte se to veier, altså to valg. Vi kan ofte se flere utfall av en situasjon basert på hvilke valg du tar. Og da handler det om ditt og evt den andre personen sine valg og handlinger på veien.

Å spå i tid er fryktelig vanskelig, der kan vi treffe skikkelig hodet på spikeren og vi kan ta feil iblant. For tid kan endre seg ut ifra de valgene du eller andre parter som er involvert i en situasjon velger å ta. Vi kan se gjenforening med kjæresten 2 uker frem i tid for eksempel. Men så ringer du som kunde 4 uker senere og sier «Men det har jo ikke skjedd! Du tok feil!» Det betyr ikke at spåeren tok feil, men da kan ofte spåeren se på situasjonen og se at ingen endring har skjedd fordi ingen av partene, verken du eller din kjæreste har gjort noe for at det skal bli en fysisk gjenforening! Og spåeren spør deg kanskje da: «Hva har du gjort for at dere skulle bli gjenforent?», og du svarer kanskje «neeei, altså….. ikke så mye! Jeg har nå sittet her og ventet på han jeg da!» Ja, det går jo ikke.

Jeg vil ta fler eksempler her på spådommer og hvor viktig det er å faktisk huske at det handler også om valgene dine og handlingene dine, for det er ditt liv og din sti.

Du er arbeidsledig og spåeren ser at du får en ny jobb snart, kanskje innen så så lang tid. Så ringer du noen uker senere og klager fordi du ikke har fått no jobb ennå! Og så spør spåeren hva du har gjort for å få en jobb, og du svarer at nei ikke så mye. Du har ventet ved tlf da eller bare håpet noe skulle plutselig dukke opp! Men du må jo sende ut masse søknader og CV’er, ofte møte opp og fysisk levere søknaden osv! Altså du må jo gjøre en innsats for at spådommen skal skje. For vi ser muligheter og at ting blir slik hvis du velger å satse på den stien. Men du kan ikke bare se på stien, du må faktisk gå den også.

Spåeren ser at kjærlighet vil komme inn i livet dit. Du vil treffe en mann snart. «Så flott», tenker du! Og så sitter du i sofaen hjemme da og venter og venter og venter… Men drømmeprinsen dukker ikke opp på døra di! Du må jo gjøre en form for innsats og handling! Ja, noen møter skjer når det er skjebnebestemt, som for eksempel at du brått fikk lyst på sushi en kveld og dro for å kjøpe deg sushi. Og i kassa står mannen og deres veier krysses og dere begynner å snakke. Ofte er det slik og det var da en mening med at du absolutt skulle ha lyst på sushi den kvelden, for kjærligheten ventet på deg. Men om du hadde fortsatt å sitte i sofaen og heller funnet en frossen pizza i fryseren så hadde ikke møtet deres skjedd der og da. Iblant må man bare ut og gjøre seg litt synlig, som å kanskje melde seg inn i en datingside av noe slag eller komme deg litt mer utenfor døren.

Vi som spår ser både muligheter og stier du kan velge å ta. Vi ser utfall som kan skje. Og så ser vi skjebnebestemte ting – ting som bare er ment å skje! Men dine valg kan også utsette de tingene vi ser som skjebnebestemt. For du kan gjennom dine valg forlenge tiden og utsette situasjonen, eller du kan gjennom valgene skape det tidligere.

Vi kan se på en situasjon i januar, men det betyr ikke nødvendigvis at vi ser de samme tingene rundt situasjonen 2 mnd. senere. Da kan valg ha endret på ting. Kanskje ser vi da helt andre ting. Og vil veilede deg ut ifra det vi da ser. For vi kan kun gi deg veiledning ut ifra det vi ser nå.

Du er ansvarlig for din egen lykke, du må ta vare på deg selv og elske deg selv. Du må velge ting som er godt for deg, bra for deg og ditt liv! Du må sørge for å velge stier på din vei som er bra for deg!

Vi som er klarsynte ser både fortid, nåtid og fremtid. Vi ser muligheter, skjebnesting, utfall og valg. Og vi kan se tid, men det er vanskelig. Spådom er iblant helt korrekt og ting skjer eksakt slik spåeren har spådd. Andre ganger endrer ting seg på veien og livet slår til, og ting blir litt annerledes eller utsatt. Og du må huske på at vi ser på situasjonen nå, og det vi ser i fremtiden avhenger jo av de følelsene og valgene vi ser nå, du kan alltids endre mening eller skifte valg og følelser på veien. Ombestemme deg totalt! Og da vil også hele spådommen endre seg.

Å spå er ikke alltid like enkelt, som klarsynt kan vi iblant se en brøkdel av en situasjon, se noen detaljer og brikker av puslespillet, men ikke hele bildet. For det er ikke alt du skal vite på forhånd. Fremtiden og generelt livet skal jo få skje naturlig også, men vi kan se mye og gi deg veiledning rundt det vi ser. Vi kan kanskje se en vanskelig situasjon komme og advare deg og gi deg noen råd ut ifra det vi får opp. Men fremtiden kan forandre seg og den blir ikke alltid slik vi tror. Mange ting kan skje og bli helt annerledes enn slik du ser for deg. En spådom kan derfor ofte bety fler ting, du kan tro en spådom betyr én ting og dermed forbereder du deg på det, men så skjer en hendelse som er annerledes enn du trodde, men som likevel stemmer med spådommen. Og etterpå tenker du «Ahh, nå forstår jeg spådommen og helheten på ting.»

Mange ønsker selvsagt å vite når og hvordan de møter kjærligheten. Hadde det ikke vært helt supert om vi kunne fortelle deg at på en tirsdag mellom kl.18.00-22.00 så vil du finne han/henne på Peppes pizza, og han/hun vil sitte ved bord 7! Det hadde jo vært flott, ikke sant? Men det som hadde skjedd da, ville vært at deres møte ikke ble naturlig, for du ville jo sittet på Peppes pizza hver tirsdag ved bord 6 mellom kl.18.00-22.00 og ventet og ventet. Og lurt på om hver eneste mann/kvinne som kom inn døren er din store kjærlighet. Og magien i møtet deres hadde blitt litt annerledes fordi du ville fått veldig mange forventninger og den naturlige biten hadde blitt borte. Så iblant så vil ikke universet vise oss detaljene på ting eller situasjoner, og det er av slike grunner – du skal rett og slett ikke vite det. For universet skal få gi deg den flotte og positive gaven med at det skal skje til rett tid, når det er ment å skje. Og det vil bli en gledelig overraskelse når du ikke har overtenkt og analysert en haug på forhånd. Så visse ting skal vi ikke vite om fremtiden. Og det er blant annet derfor vi ikke spår i død og helse. Og det samme gjelder også tøffe eller vanskelige ting, for du skal lære noe i situasjonen og hvis vi kan fortelle deg om hele hendelsen på forhånd så får du ikke den lærdommen du skal ha. Så noen ting/detaljer skal vi ikke vite på forhånd!

Vi som spår viser deg også veier og stier du kan gå, vi viser deg hvilken sti som er best for deg og så er det opp til deg å følge de eller ei. Vi veileder og gir tips og råd, vi ser på mulighetene rundt situasjonen og vi prøver å hjelpe deg alt vi kan. Vi deler våre erfaringer og prøver å være en livsveileder som i tillegg bruker våre evner til å se ting i et større perspektiv.

Vi må også huske på at det er en mening med alt, så om du har fått en spådom som ikke har blitt helt slik du trodde, så er det som regel en mening med det. Ikke døm spåeren så fort, for de er bare mennesker de også. Og vi kan alle ta feil iblant eller ha en dårlig dag. Og ofte er det en mening med ting, så kanskje gir alt mening med tiden. Selv en samtale som kanskje ikke ble slik du så for deg eller håpet på har en mening.

Det kan høres veldig enkelt ut å koble seg på et fremmed menneske på et par min og ta inn historien og energien deres i fortid, nåtid og fremtid. Høres kanskje enkelt ut, ikke sant? Men det er ikke alltid like enkelt og det kreves enormt mye energi, fokus og arbeid. Vi bruker evnene våre for å hjelpe andre sjeler og ønsker å gjøre noe godt for andre! Så det er viktig for alle å huske på at vi bare er mennesker alle sammen. Og vi kan alle ta feil.

En veldig viktig ting å huske på er:
«Du skal ikke leve ETTER spådommen, men MED spådommen.»

Ellers er det viktig å huske på å leve i nuet, ikke etter en spådom om fremtiden! Lev nå, nyt hvert øyeblikk og lev livet ditt! Vent ikke på fremtiden og dvel ikke i fortiden. Grip dagen!