Sol – Månedens veileder

2452

Hei jeg heter Sol, og jobber både som klarsynt og medium på Spådommen. I hele desember har jeg en super pris, siden jeg er månedens veileder.

Helt siden barndommen har jeg vært klar over at jeg har unike evner. Tidlig i voksen alder har jeg vidreutvilket mine evner, med blant annet flere kurs hos Deborah Borgen og Silva UltraMind metoden m.m. I tilegg har jeg over 15 års erfaring med tarot. Som hjelpemiddel bruker jeg tarotkort når jeg spår, samtidig som jeg kan få inn bilder og annen informasjon. Ellers kan jeg si at er jeg utdannet helsefagarbeider, og har mange års erfaring med mennesker i vanskelige situasjoner.

Det er dessverre ikke alltid jeg kan gi deg det svaret du ønsker å høre, men jeg er alltid ærlig om det jeg ser og får inn. Sykdom og død spår jeg ikke i.

Dersom du ønsker avdøde kontakt i samtale med meg, har jeg alltid 100% fornøyd garanti. Dvs, dersom din kjære ikke kommer igjennom fra den andre siden, eller du ikke er hundre prosent overbevist om at det er nettopp din person som taler til deg, så betaler du ingen ting. Å hjelpe mennesker er min aller største lidenskap, og står du fast på områder i livet, så hjelper jeg deg gjerne videre.

I hele desember koster det kun 20 ,- pr min å ringe meg, mot kr 26,- som er ordinær pris.

Velkommen til en hyggelig samtale.