Spør klarsynte Sol – Del 1

1536

Sol Johansen er en av Norges mest etterspurte klarsynte. Når hun sitter på Spådommen’s telefonlinjer har hun stort sett alltid lange ventelister hver eneste dag. Hun er kjent for sin store treffsikkerhet og hun har fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i både inn og utland. Her i Spådommen’s eget magasin vil hun svare to heldige lesere hver ukei sin egen spalte «Spør klarsynte Sol». For at ditt spørsmål skal komme på trykk – må du stille et konkret spørsmål og legge ved fornavn og alder. Spørsmål om sykdom og død vil hun ikke svare på.

Første spøsmål er sendt inn av Eva Britt (48) fra Bergen:
Hei Sol. Kan du se om jeg kommer til få fast jobb før sommeren og hvordan ser min økonomi ut dette året?

Sol Johansen svarer:
Hei Eva Britt.
Her har jeg både gode og dårlige nyheter til deg. Jeg starter med den dårlige nyheten, og det er at jeg dessverre ikke kan se fast jobb eller arbeidskontrakter på deg i forkant av denne sommeren. Det jeg derimot kan se er at du er i deltidsjobb (kan også være tilkallingsvikar) og at du øker arbeidskapasiteten din slik at vil jobbe mer enn du gjør pr i dag utover høsten, men jeg tror ikke det vil være fast stilling. Ikke slik som du ønsker deg. Til tross for dette ser din økonomi trygg og stabil ut både i nåtid og så langt jeg kan se ut dette året. Det ligger noen uforutsette utgifter i november/desember måned, men likevel ser jeg ikke noen bekymringer rundt dette. Du klarer å prioritere din økonomi godt, og jeg ser du er veldig forsiktig med pengene dine.

Ut på høsten ligger det også forbedring i din økonomi, men det handler ikke bare om at du jobber mer, men det ligger endring i din boligsituasjon. Jeg ser ikke flytting på deg, men kan det være at du får «samboer» som deler utgiftene med deg – eller at du leier ut boligen din og dermed får inntekter den veien? Uansett vil det være en god høst for deg, og slik jeg ser det har du ikke noe å bekymre deg for på det økonomiske planet.

Jeg ønsker deg lykke til og håper du ble noe klokere.

Hilsen,
SOL

——————

Stine (32) har stilt den neste spørsmålet:
Hei Sol.
Min samboer har gjort det slutt med meg og er nå i et nytt forhold. Kan du se om det kommer til å bli han og meg igjen? Jeg må legge til at han ofte tar kontakt med meg.

Sol Johansen svarer:
Når jeg ser på ditt kjæresteforhold som er over, så ligger det som definitivt over i dine kort. Slik jeg ser det så opplever jeg ikke denne kontakten mellom dere som god. Jeg kan se stadige diskusjoner og konfrontasjoner, som fører til både frustrasjon og sinne hos dere begge. Det ligger en del uoppgjorte ting mellom dere og jeg opplever disse hendelsene som litt mer enn bare ubetydelige uenigheter.

Slik jeg kan se denne mannen så tror jeg ikke han vil komme tilbake som i noe varig forhold med deg. Det ligger også hendelser her som jeg tror du ikke kan klare og tilgi, og skulle dere prøve på nytt er jeg redd det vil bli veldig kortvarig. For mye har blitt sagt og gjort som ikke kan tas tilbake.
Helt ærlig er jeg ikke sikker på at det er reelle følelser inn i bildet fra hans side heller, men han har vanskelig med å la fortid være fortid.

Når jeg ser på hans følelser for deg så kommer det barn opp i tankene hans. Det ligger en konstant dårlig samvittighet for å ikke være nok tilstede. Er det slik at dere har barn sammen?
Fordi jeg får en inderlig god følelse inn fra hans side rettet mot deg når det kommer til «morsrollen» og jeg føler han er stolt av deg? (her må jeg være ærlig å si at jeg ikke helt klarer å si hva det gjelder)

Så min konklusjon må dessverre bli at jeg tror ikke dere vil bli et par igjen som dere har vært tidligere, men jeg ser en mann som faktisk gjør et oppriktig forsøk på å gå videre.

Jeg vil råde deg til å leve livet ditt og ikke sitte å vente. Skulle det være at det jeg ser er feil, så vil tiden vise det. Og det som er meningen, det vil skje uansett. Kanskje du skal begynne å se på deg selv med nye øyne? Jeg ser det ligger så mye positivt rundt deg i forhold til jobb/studier og jeg tenker at dersom du kan klare å fokusere på fremtiden – litt mer enn fortiden, så tror jeg en ny kjærlighet vil dukke opp mot slutten av året.

Beklager om jeg ikke kunne fortelle deg det du hadde lyst å høre, men det er viktig for meg å være ærlig i det jeg ser. Lykke til med det som ligger foran deg.

Hilsen,
Sol

 

Ønsker du en tarotreading med klarsynte Sol Johansen?
Ring vårt kundeservice / sentralbord på 21006138 for visabetaling eller 820 98 040 for teletorg

Ditt spørsmål må sendes til Sol via vårt kontaktskjema her!