Les ditt Lykkebudskap

17484

Jeg heter Lykke, og en av mine store lidenskaper er loven om tiltrekning – og det er fascinerende å hver dag kunne se hvordan man så enkelt kan snu vanskelige situasjoner ved hjelp av tankens kraft. Når man knekker denne «koden» – vil man være i stand til å tiltrekke seg mirakler, og det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan utføre i tro.

Jeg vil fremover dele mine helt nye Lykkebudskap med dere, og disse kortene er originale fra Spådommen.
Budskapene har jeg kanalisert ned over tid, helt siden ilden ble tent i meg til å lage egne budskapskort som vi kan dele med dere hver dag.

Jeg vil trekke Lykkebudskap til dere hver dag, og da trekker jeg 4 kort hver dag – et for hvert av de fire elementene. Når jeg setter meg ned å trekker kort for hvert element – så mediterer jeg før jeg trekker. Jeg spør universet hva du trenger å fokusere på nettopp i dag.

Husk at kortene er ment som inspirasjon – og du kan bruke Lykkebudskapene som en veiviser gjennom hele dagen. Du vil bli overrasket over hvor effektivt dette er. Siden jeg trekker kortene tilfeldig, så styrer jeg selvsagt ikke hvilket kort som kommer opp – og derfor er det stor mulighet at samme kort kan komme flere ganger. Får du samme kort flere ganger, så kan det være at det er et forsterket budskap – som du faktisk skal jobbe litt ekstra med.

Jeg håper dere vil få glede av de nye budskapene, og du er velkommen til å kopiere og dele om du har lyst.

Lykkebudskap til deg som er Skytte, Vær og Løve i dag

Lykkebudskap til deg som er Steinbukk, Tyr eller Jomfruen i dag

Lykkebudskap til deg som er Fisk, Kreps og Skorpionen i dag

Lykkebudskap til deg som er Vekt, Vannmann og Tvilling i dag

Kom gjerne tilbake i morgen og se hvilket kort jeg da har trukket til ditt stjernetegn.
Takk for at jeg fikk trekke kort til nettopp deg.

Klem Lykke