Refleksjonskort fra Lykke

10509

Jeg heter Lykke, og en av mine store lidenskaper er loven om tiltrekning – og det er fascinerende å hver dag kunne se hvordan man så enkelt kan snu vanskelige situasjoner ved hjelp av tankens kraft. Når man knekker denne «koden» – vil man være i stand til å tiltrekke seg mirakler, og det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan utføre i tro. Jeg vil trekke refleksjonskort til dere hver dag, og da trekker jeg 12 kort hver dag – et for hvert stjernetegn. Når jeg setter meg ned å trekker kort for hvert stjernetegn – mediterer jeg før jeg trekker. Jeg spør universet hva du trenger å fokusere på nettopp i dag.

Husk at kortene er ment som inspirasjon – og du kan bruke refleksjonskortet som en veiviser gjennom hele dagen. Du vil bli overrasket over hvor effektivt dette er. Siden jeg trekker kortene tilfeldig, så styrer jeg selvsagt ikke hvilket kort som kommer opp – og derfor er det stor mulighet at samme kort kan komme flere ganger. Får du samme kort flere ganger, så kan det være at det er et forsterket budskap – som du faktisk skal jobbe litt ekstra med.

Refleksjonskort til Steinbukken i dag

Refleksjonskort til Vannmannen i dag

Refleksjonskort til Fiskene i dag

Refleksjonskort til Væren i dag

Refleksjonskort til Tyren i dag

Refleksjonskort til Tvillingene i dag

Refleksjonskort til Krepsen idag

Refleksjonskort til Løven i dag

Refleksjonskort til Jomfruen i dag

Refleksjonskort til vekten i dag

Refleksjonskort til Skorpionen i dag

Refleksjonskort til Skytten i dag

Kom gjerne tilbake i morgen og se hvilket kort jeg da har trukket til ditt stjernetegn.
Takk for at jeg fikk trekke kort til nettopp deg.

Klem Lykke