PURPLE WEEK!

5670

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Beate & Fiola!

Beate
Jeg heter Beate og er 35 år. Jeg har medfødte evner som gjør at jeg har sterke intuisjoner og veldig mye kommer til meg i drømmer. Kan også føle andres energi. Jeg legger også tarot.
Jeg er alltid ærlig og er ikke sikkert jeg kan gi deg det svaret du ønsker men sammen kan vi fine den beste måten og gå videre på. Jeg er her for deg uansett hva du lurer på eller om du bare ønsker å snakke med et medmenneske.
Fiola
Hei, jeg heter Fiola.
Jeg har lang erfaring med mennesker og mellommenneskelige relasjoner.
Jeg har alltid følt ting, men har nå i voksen alder endelig tørt og stole på det jeg føler og intuisjonen min.
Jeg bruker tarot kortene som en ekstra veiledning.
Har vært på kurs hos Deborah Borgen og Silva Ultramind metoden.Jeg står til disposisjon til deg og dine utfordringer.

I hele uke 9 kan du ringe inn til oss og betale kun 260 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 260,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Beate og Fiola

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.