PURPLE WEEK!

4845

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Frøya!

Jeg heter Frøya og er midt i livet. Jeg har alltid vært nysgjerrig på det åndelige, og først i voksen alder startet jeg å bruke mine medfødte evner som jeg har hatt fra jeg var liten . Jeg har sett og opplevd ting fra jeg var liten men startet fførst å jobbe med dette som voksen. Jeg er klarsynt, bruker tarot kort som veiledning og bekreftelse på det jeg føler.

I tillegg har jeg en ryggsekk full av gode og krevende opplevelser som har gitt meg de erfaringene jeg trenger, for å kunne hjelpe deg med dine utfordringer.

Jeg valgte ikke den letteste veien selv, og ser tydelig hvorfor i dag. Jeg bruker tarotkortene som en ekstra veiledning. Jeg er her for deg.

Jeg er alltid ærlig å rett på sak på det jeg får inn. Jeg driver også med healing.

Jeg har drevet med dette i 18 år nå så jeg har lang erfaring.

Jeg spør alltid om din fødselsdato og fornavn for å få deg/dere inn korrekt.

Jeg er flinkest på å se i kjærlighet, Jobb, Juridiske saker , økonomi og generelt.

I hele uke 45 kan du ringe inn til meg og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag.

Velkommen til en hyggelig samtale

Frøya

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.