PURPLE WEEK!

9404

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Isa, Per & Sara!

Isa

Hej, Jag heter Isa
Svensktalande dame i 30åren. Jeg er klarfølt og spår med Tarotkort.
Sammen med min sterke intuisjon, du kan stole på at jeg er ærlig og forteller deg det jeg ser. Det er kanskje ikke alltid det du vil høre, men vi har mange veier og utveier i livet, det muligheter og håp! Sammen kan vi finne noen løsninger.

Per

Siden barndommen har jeg sett og drømt ting det ikke skulle snakkes om – men som jeg i mitt voksne liv til slutt fikk bruk for som spåer. Jeg «ser» deg i bilder inni meg, og jeg bruker Tarot-kort og Numerologi for å sammenligne med mine indre syn, på hva jeg kan fortelle deg. Jeg healer hvis vi blir enige om det og jeg tolker dyr. Jeg er heller ikke fremmed for sjamanisme, men det er gjennom kortene jeg først og fremst når fram til deg.

Sara
Hei.Er ei dame fra Nord Norge, men bor sørpå. Har hatt evner hele livet, får inn mye i form av bilder, energier . Bruker tarot som hjelpemiddel og Reiki healing. Jeg er ærlig , lett å prate med uansett hva det måtte være.
Jeg vil gjerne hjelpe deg.

I hele uke 24 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 25 minutters reading, mot 650,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 260,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Isa, Per og Sara! 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.