PURPLE WEEK!

9220

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Johanna, Olga & Turid!

Johanna

Jeg heter Johanna og er klarsynt intuitiv. Jeg har vandret en stund på livets veiere og opplevd gode og dårlige tider. Det er fint å ha noen å snakke med, om utfordringer du står i, og jeg ser fram til å være en veileder for deg, uansett hvor du står i livet ditt. Jeg har opplæring i healing, reiki og sjamanisme. Jeg er også medium student. Videre jobber jeg intuitivt og gir livsveiledning ut fra et positivt menneskesyn. Jeg bruker tarot, englekort og pendel. Velkommen til en samtale.

Olga

Hei jeg heter Olga og har kommet meg midt i livet.  Nysgjerrig og vitebegjærlig tok jeg først mine evner i bruk nå i voksen alder.  Bruker tarot kortene som ekstra veiledning .

Min bagasje er fylt med både gode , tunge og krevende erfaringer som jeg nå vil nyttiggjøre meg av i mitt videre arbeid for å kunne hjelpe andre.

Gleder meg til at nettopp DU ringer

Du er hjertelig velkommen for en koselig prat!

Turid
Jeg heter Turid og er en godt voksen dame med mye Empati for andre.
Har vert Klarhørt så langt tilbake jeg kan huske og utviklingen av mitt Klarsyn har utviklet seg de siste 10 årene .
Kan legge tarot. Bruk av pendel om ønskelig.
Er utdannet Coach og er en god samtalepartner.
Ser frem til å hjelpe deg med dine problem!

I hele uke 23 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Johanna, Olga og Turid! 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.