PURPLE WEEK!

8793

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Bella, Susann & Mina!

Bella

Hei, jeg heter Bella og er 39 år.
Jeg er det man kaller klarfølt med sterk intuisjon.

Mine evner er medfødt, men det er først i voksen alder jeg virkelig begynte å bruke evnene mine til å hjelpe andre mennesker for alvor. Mitt inderlige ønske er å hjelpe mennesker å finne sin egen vei, ut i den livsoppgaven man er ment til å virke i. Jeg liker best å se på situasjonen her og nå, være en god samtalepartner – og ikke minst å hjelpe mine kunder til å finne riktige løsninger på utfordringene, selv om jeg også spår i fremtid.

Jeg er alltid hundre prosent ærlig i møte med mine kunder, og er i tillegg utdannet med lang erfaring som helsefagarbeider.

Susann

Som svært liten jente forutså jeg situasjoner som ville inntreffe, og tok på meg andre menneskers energier. Etterhvert som jeg ble eldre forstod jeg at det var en unik gave fra universet. Jeg valgte å utvikle dette.
Etter 25 år i bransjen er jeg takknemlig og stolt av å få være en del av Spådommen.
Med mange tilbakemeldinger på god treffsikkerhet og faste kunder, kan jeg fortelle at jeg er klarsynt. Jeg får bilder og beskjeder, og bruker også tarotkort som verktøy. Som familieterapeut har jeg bred erfaring med ulike utfordringer og personligheter, og kan også «fjern-heale» både smerter og blokkeringer. Nå gleder jeg meg til å hjelpe og veilede deg videre til en lys, harmonisk og fredelig fremtid. Uansett hva du måtte bære på av ubesvarte spørsmål og utfordringer, så er du varmt velkommen til en prat med meg.

Mina
Hei, jeg er Mina. En godt voksen dame i fra nord.
Jeg er rik på livserfaringer på godt og vondt og har nok ikke valgt de letteste stiene på min vei i livet.
Dette har vært en utfordrende og lærerik prosess, som har latt meg vokse som menneske.
Mine evner har utviklet seg over tid etter at jeg ble voksen og er i stadig utvikling.
Min glede er å kunne dele av denne kunnskapen for å hjelpe nettopp DEG videre på ting som du står fast i.

Jeg er ærlig og sier det jeg får opp i kort og intuisjon mens vi snakker.

I hele uke 22 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Bella, Susann og Mina! 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.