PURPLE WEEK!

8575

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Leonora, Bia & Ayla!

Leonora

Jeg er en jente som er genuint opptatt av at du skal ha det best mulig. Jeg er klarsynt og mine evner er i stadig utvikling. I mine samtaler legger jeg vekt på at jeg vil gi deg større innsikt og forståelse for dine utfordringer. Du har alltid ett valg og noen ganger trenger en hjelp til å se veien videre,  og også kjenne på at en er på rett vei i forhold til det livet en ønsker.

Velkommen til en samtale der ditt liv står i fokus.

Bia

Hei, jeg heter Bia!

Jeg er klarfølt og spår med med Tarotkort. Du kan stole på at jeg er ærlig og forteller deg det jeg ser. Det er kanskje ikke alltid det du vil høre, men vi har mange veier og utveier i livet, det muligheter og håp! Sammen kan vi finne noen løsninger.

Humor, livserfaring og glad i mennesker, det er 3 stikkord om meg. Jeg har alltid følt meg passet på av universet og det blir du også. Du er ikke alene.

Jeg gleder meg til en hyggelig samtale med deg!

Ayla
Jeg er en dame i min beste alder,og midt i livet. Jeg har ett sterkt ønske om å kunne veilede deg gjennom min sterke intuisjon og følelser for energier.
Jeg bruker i hovedsak Tarotkort som hjelpemiddel , og supplerer med Englekort,Orakelkort og Lenormand.

Jeg er vokst opp med at det unaturlige er naturlig,og skaffet meg min første Tarotstokk som 16 åring. Gaven jeg er blitt utdelt fra barnsben av, har jeg brukt i alle disse år for å hjelpe og veilede mennesker med deres individuelle behov.

Jeg gir deg ærlig og direkte svar fra Universet,min Intuisjon og mitt Hjerte.

Ser fram til en hyggelig samtale med deg .

I hele uke 21 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Leonora, Bia og Ayla! 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.