PURPLE WEEK!

8297

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Sol, Lykke & Per!

Sol

Hei jeg heter Sol, og jobber både som klarsynt og medium.
Helt siden barndommen har jeg vært klar over at jeg har unike evner.
Tidlig i voksen alder har jeg vidreutvilket mine evner, med blant annet flere kurs hos Deborah Borgen og  Silva UltraMind metoden m.m. I tilegg har jeg over 15 års erfaring med tarot.
Som hjelpemiddel bruker jeg tarotkort når jeg spår, samtidig som jeg kan få inn bilder og annen informasjon.
Ellers kan jeg si at er jeg utdannet helsefagarbeider, og har mange års erfaring med mennesker i vanskelige situasjoner.
Det er dessverre ikke alltid jeg kan gi deg det svaret du ønsker å høre, men jeg er alltid ærlig om det jeg ser og får inn. Sykdom og død spår jeg ikke i.

Å hjelpe mennesker er min aller største lidenskap , og står du fast på områder i livet, så hjelper jeg deg gjerne videre.

Lykke

Jeg heter Lykke og er midt i livet. Jeg har  alltid vært nysgjerrig på det åndelige, og først i voksen alder oppdaget jeg at jeg har disse evnene, som jeg nå tør å stole på. Jeg er klarfølt. I tillegg har jeg en ryggsekk full av gode og krevende opplevelser som har gitt meg de erfaringene jeg trenger, for å kunne hjelpe deg med dine utfordringer. 

Jeg valgte ikke den letteste veien selv, og ser tydelig hvorfor i dag. Jeg bruker tarotkortene som en ekstra veiledning. Jeg er her for deg.

Per
Siden barndommen har jeg sett og drømt ting det ikke skulle snakkes om – men som jeg i mitt voksne liv til slutt fikk bruk for som spåer. Jeg «ser» deg i bilder inni meg, og jeg bruker Tarot-kort og Numerologi for å sammenligne med mine indre syn, på hva jeg kan fortelle deg. Jeg healer hvis vi blir enige om det og jeg tolker dyr. Jeg er heller ikke fremmed for sjamanisme, men det er gjennom kortene jeg først og fremst når fram til deg.

I hele uke 20 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Sol, Lykke og Per! 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.