PURPLE WEEK!

8247

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Bella, Lilli & Salka!

Bella

Hei, jeg heter Bella og er 39 år.
Jeg er det man kaller klarfølt med sterk intuisjon.

Mine evner er medfødt, men det er først i voksen alder jeg virkelig begynte å bruke evnene mine til å hjelpe andre mennesker for alvor. Mitt inderlige ønske er å hjelpe mennesker å finne sin egen vei, ut i den livsoppgaven man er ment til å virke i. Jeg liker best å se på situasjonen her og nå, være en god samtalepartner – og ikke minst å hjelpe mine kunder til å finne riktige løsninger på utfordringene, selv om jeg også spår i fremtid.
Jeg er alltid hundre prosent ærlig i møte med mine kunder, og er i tillegg utdannet med lang erfaring som helsefagarbeider.

Lilli

Hei, jeg heter Lilli og er en voksen dame i 40 årene.
Jeg har siden jeg var liten følt at jeg vet ting uten å vite hvorfor. Jeg har god intuisjon. Når jeg snakker med mennesker får jeg en følelse og dette kommer gjerne opp i bilder, eller at jeg kjenner noe i kroppen. Jeg har kjent på livet, å de utfordringene det har gitt meg, har gjort meg til den jeg er i dag.
Jeg bruker tarotkort som hjelpe middel, jeg vil gjerne hjelpe deg om du står fast i en situasjon. Kanskje vi kan finne en løsning sammen.

Salka
Hei jeg heter Salka, og kommer fra Island – men jeg snakker selvsagt godt norsk. Jeg er født med mine evner som har gått i arv i generasjoner, og min store lidenskap er å hjelpe mennesker som står fast i vanskelige situasjoner – og ikke selv kan se veien ut. Jeg er alltid ærlig om det jeg ser, både når positive og negative utfall. Hva vi snakker om blir hos meg, og du kan være trygg på at jeg alltid vil gi mitt beste til deg.

I hele uke 19 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Bella, Lilli og Salka! 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.