PURPLE WEEK!

7823

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Bia, Frøya & Per!

Bia

Hei, jeg heter Bia!

Jeg er klarfølt og spår med med Tarotkort. Du kan stole på at jeg er ærlig og forteller deg det jeg ser. Det er kanskje ikke alltid det du vil høre, men vi har mange veier og utveier i livet, det muligheter og håp! Sammen kan vi finne noen løsninger.
Humor, livserfaring og glad i mennesker, det er 3 stikkord om meg. Jeg har alltid følt meg passet på av universet og det blir du også. Du er ikke alene.

Jeg gleder meg til en hyggelig samtale med deg!

Frøya

Jeg heter Frøya og er midt i livet. Jeg har alltid vært nysgjerrig på det åndelige, og først i voksen alder startet jeg å bruke mine medfødte evner som jeg har hatt fra jeg var liten . Jeg har sett og opplevd ting fra jeg var liten men startet fførst å jobbe med dette som voksen. Jeg er klarsynt, bruker tarot kort som veiledning og bekreftelse på det jeg føler.

I tillegg har jeg en ryggsekk full av gode og krevende opplevelser som har gitt meg de erfaringene jeg trenger, for å kunne hjelpe deg med dine utfordringer.

Jeg valgte ikke den letteste veien selv, og ser tydelig hvorfor i dag. Jeg bruker tarotkortene som en ekstra veiledning. Jeg er her for deg.

Jeg er alltid ærlig å rett på sak på det jeg får inn. Jeg driver også med healing.
Jeg har drevet med dette i 18 år nå så jeg har lang erfaring.
Jeg spør alltid om din fødselsdato og fornavn for å få deg/dere inn korrekt.
Jeg er flinkest på å se i kjærlighet, Jobb, Juridiske saker , økonomi og generelt.

Per
Siden barndommen har jeg sett og drømt ting det ikke skulle snakkes om – men som jeg i mitt voksne liv til slutt fikk bruk for som spåer. Jeg «ser» deg i bilder inni meg, og jeg bruker Tarot-kort og Numerologi for å sammenligne med mine indre syn, på hva jeg kan fortelle deg. Jeg healer hvis vi blir enige om det og jeg tolker dyr. Jeg er heller ikke fremmed for sjamanisme, men det er gjennom kortene jeg først og fremst når fram til deg.

I hele uke 17 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Bia, Frøya og Per

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.