PURPLE WEEK!

7587

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Susann, Lykke & Josefine!

Susann

Som svært liten jente forutså jeg situasjoner som ville inntreffe, og tok på meg andre menneskers energier. Etterhvert som jeg ble eldre forstod jeg at det var en unik gave fra universet. Jeg valgte å utvikle dette.
Etter 25 år i bransjen er jeg takknemlig og stolt av å få være en del av Spådommen.
Med mange tilbakemeldinger på god treffsikkerhet og faste kunder, kan jeg fortelle at jeg er klarsynt. Jeg får bilder og beskjeder, og bruker også tarotkort som verktøy. Som familieterapeut har jeg bred erfaring med ulike utfordringer og personligheter, og kan også «fjern-heale» både smerter og blokkeringer. Nå gleder jeg meg til å hjelpe og veilede deg videre til en lys, harmonisk og fredelig fremtid. Uansett hva du måtte bære på av ubesvarte spørsmål og utfordringer, så er du varmt velkommen til en prat med meg.

Lykke

Jeg heter Lykke og er midt i livet. Jeg har  alltid vært nysgjerrig på det åndelige, og først i voksen alder oppdaget jeg at jeg har disse evnene, som jeg nå tør å stole på. Jeg er klarfølt. 

I tillegg har jeg en ryggsekk full av gode og krevende opplevelser som har gitt meg de erfaringene jeg trenger, for å kunne hjelpe deg med dine utfordringer. 

Jeg valgte ikke den letteste veien selv, og ser tydelig hvorfor i dag. Jeg bruker tarotkortene som en ekstra veiledning. Jeg er her for deg.

Josefine
Jeg er Josefine, en dame midt i livet. Og har selv erfaring fra livet på godt og vondt.Jeg elsker jobben min, og det å få lov til å hjelpe andre i deres reise i livet er gøy.Jeg driver også med healing og har gode tilbakemelding på det og.

Ring meg gjerne for en hyggelig samtale. Jeg kan ikke love deg de svar
du ønsker. Men jeg sier alltid det jeg  ser og får inn.

I hele uke 16 kan du ringe inn til oss og betale kun 520 kr for 30 minutters reading, mot 780,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 260,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Susann, Lykke og Josefine

   

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.