PURPLE WEEK!

7692

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Sol & Bella!

Sol

Hei jeg heter Sol, og jobber både som klarsynt og medium.
Helt siden barndommen har jeg vært klar over at jeg har unike evner.
Tidlig i voksen alder har jeg vidreutvilket mine evner, med blant annet flere kurs hos Deborah Borgen og  Silva UltraMind metoden m.m. I tilegg har jeg over 15 års erfaring med tarot.
Som hjelpemiddel bruker jeg tarotkort når jeg spår, samtidig som jeg kan få inn bilder og annen informasjon.
Ellers kan jeg si at er jeg utdannet helsefagarbeider, og har mange års erfaring med mennesker i vanskelige situasjoner.
Det er dessverre ikke alltid jeg kan gi deg det svaret du ønsker å høre, men jeg er alltid ærlig om det jeg ser og får inn. Sykdom og død spår jeg ikke i.

Å hjelpe mennesker er min aller største lidenskap , og står du fast på områder i livet, så hjelper jeg deg gjerne videre.

Bella

Hei, jeg heter Bella og er 39 år.
Jeg er det man kaller klarfølt med sterk intuisjon.

Mine evner er medfødt, men det er først i voksen alder jeg virkelig begynte å bruke evnene mine til å hjelpe andre mennesker for alvor. Mitt inderlige ønske er å hjelpe mennesker å finne sin egen vei, ut i den livsoppgaven man er ment til å virke i. Jeg liker best å se på situasjonen her og nå, være en god samtalepartner – og ikke minst å hjelpe mine kunder til å finne riktige løsninger på utfordringene, selv om jeg også spår i fremtid.

Jeg er alltid hundre prosent ærlig i møte med mine kunder, og er i tillegg utdannet med lang erfaring som helsefagarbeider.

I hele uke 15 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 20 minutters reading, mot 520,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 130,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Sol og Bella

 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.