PURPLE WEEK!

6840

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Nena & Isa!

Nena

Hei, jeg heter Nena og er 47 år.
Har god intuisjon, føler, enser og ser.
Medium , kan få ned informasjon via mine guider.
Bruker Tarot som et verktøy. Er også Reiki Healer. 

Mitt største ønske er å være et medmenneske som kan veilede og være til hjelp for andre. Sammen kan vi løse «flokene» , se på situasjonen  og få et klarere «blikk”. Kan bidra til at hverdagen blir bedre. Jeg  er jeg ydmyk ,takknemlig og tar jobben med stor respekt. Jeg er ærlig , direkte og sannferdig. 

Det vi snakker om er mellom deg og meg.

Gleder meg til å høre fra deg

Isa

Hej, jag heter Isa, svensktalande dame i 30åren.
Jeg er klarfølt og spår med Tarotkort.
Sammen med min sterke intuisjon, du kan stole på at jeg er ærlig og forteller deg det jeg ser. Det er kanskje ikke alltid det du vil høre, men vi har mange veier og utveier i livet, det muligheter og håp! Sammen kan vi finne noen løsninger.

 

I hele uke 14 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 25 minutters reading, mot 650,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 260,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Nena og Isa

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.