PURPLE WEEK!

6580

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Per & France!

Per
Siden barndommen har jeg sett og drømt ting det ikke skulle snakkes om – men som jeg i mitt voksne liv til slutt fikk bruk for som spåer. Jeg «ser» deg i bilder inni meg, og jeg bruker Tarot-kort og Numerologi for å sammenligne med mine indre syn, på hva jeg kan fortelle deg. Jeg healer hvis vi blir enige om det og jeg tolker dyr. Jeg er heller ikke fremmed for sjamanisme, men det er gjennom kortene jeg først og fremst når fram til deg.
France

Jeg har en sosialfaglig bachelor med videreutdanning i spillavhengighet. I tillegg har jeg treningsfaglig utdannelse. Jeg har lang erfaring i å hjelpe mennesker som befinner seg i sorg eller som har opplevd traumer, og siden 2001 har jeg i treningsbransjen jobbet med måloppnåelse og det å finne gleden.

Mine evner ble synlige for meg i voksen alder da jeg gikk gjennom opplevelser som endret livet mitt. Jeg benytter de fransk-tyske Lenormandkortene når jeg spår.
Sammen med min sterke intuisjon, gir dette meg et klart svar på dine spørsmål.
Jeg kan også bruke pendel om du ønsker det. Når jeg legger ut kortene får jeg automatisk inn den informasjonen jeg trenger gjennom følelser og ord. Dermed kan jeg gi deg svarene du trenger. Mitt ønske er at jeg kan bruke mine evner til å hjelpe deg når du står fast.

Når man står i tøffe opplevelser kan det være vanskelig å se løsninger, men jeg tror at vi kan finne dem sammen. Jeg er alltid ærlig, og det er ikke sikkert jeg kan gi deg det svaret du ønsker, men sammen kan vi finne den beste måten å gå videre på. Jeg kan spå deg innen ethvert tema du ønsker, men mine spesialiteter er barnefordeling, kjærlighet og parforhold. Jeg spår dessverre ikke om sykdom, død og i tid, og jeg finner heller ikke mistede gjenstander, men jeg vil gi deg klare svar på det du lurer på.

Jeg er her for deg uansett hva du lurer på eller om du bare ønsker et medmenneske å snakke med.

Jeg er fransk, og det franske navnet mitt betyr Frankrike på fransk, men jeg snakker selvfølgelig flytende norsk.

I hele uke 12 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 25 minutters reading, mot 650,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 260,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Per og France

 

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.