PURPLE WEEK!

5982

Spådommen lanserer PURPLE WEEK, og det vil si at hver uke er det forskjellige veiledere som kommer til å kjøre et spesifikt tilbud – en hel uke. Følg med hver mandag her inne på Spådommens hjemmeside, så kanskje din favoritt har et hyggelig tilbud!

Ukens Purple Week er Beate, Bella, Lykke & Luna!

Beate
Jeg heter Beate og er 35 år. Jeg har medfødte evner som gjør at jeg har sterke intuisjoner og veldig mye kommer til meg i drømmer. Kan også føle andres energi. Jeg legger også tarot.
Jeg er alltid ærlig og er ikke sikkert jeg kan gi deg det svaret du ønsker men sammen kan vi fine den beste måten og gå videre på. Jeg er her for deg uansett hva du lurer på eller om du bare ønsker å snakke med et medmenneske.
Luna

Jeg heter Luna og spår i tarotkort.
Jeg har en veldig sterk intuisjon. Jeg ser i bilder og kjenner sterke og klare følelser av hva som foregår i og rundt deg. Tarotkortene hjelper meg med å holde fokus og vise meg hva som er viktig å formidle til deg ut i fra den problemstillingen du står i.  Tarotkortene viser alltid en tydelig vei, og jeg ser på det som min universelle oppgave å bruke min evner slik at du kan få hjelp til å ta de riktige valgene og gjøre de handlingene Universet ønsker du skal gjøre. Noen ganger trenger du råd om hva du kan gjøre for bedre enn situasjon og andre ganger hjelp til å forstå og akseptere ting som foregår i livet ditt. Å få noen hint om hva fremtiden kan bringe kan føles veldig betryggende.

Jeg kan dessverre ikke alltid si det du vil høre, men jeg vil alltid være ærlig når jeg formilder det jeg får opp.  Min oppgave er å formidle det du trenger å høre for å gjøre ditt liv til den beste versjonen du kan. Husk at det kortene viser og det jeg ser i en situasjon, er utfallet om det ikke gjøres noen endringer. Du står fritt til å gjøre endringer som kan påvirke ditt liv og dermed endre utfallet i en spådom. Jeg tror det er opplevelser i livet sjelen din ønsker du skal oppleve og det gjør utfallet vanskelig å forandre, men de aller fleste tilfeller står du helt fritt til å påvirke ditt eget liv i den retningen du selv ønsker.

Bella
Hei, jeg heter Bella og er 39 år.
Jeg er det man kaller klarfølt med sterk intuisjon.

Mine evner er medfødt, men det er først i voksen alder jeg virkelig begynte å bruke evnene mine til å hjelpe andre mennesker for alvor. Mitt inderlige ønske er å hjelpe mennesker å finne sin egen vei, ut i den livsoppgaven man er ment til å virke i. Jeg liker best å se på situasjonen her og nå, være en god samtalepartner – og ikke minst å hjelpe mine kunder til å finne riktige løsninger på utfordringene, selv om jeg også spår i fremtid.

Jeg er alltid hundre prosent ærlig i møte med mine kunder, og er i tillegg utdannet med lang erfaring som helsefagarbeider.

Lykke
Jeg heter Lykke og er midt i livet. Jeg har  alltid vært nysgjerrig på det åndelige, og først i voksen alder oppdaget jeg at jeg har disse evnene, som jeg nå tør å stole på. Jeg er klarfølt. 

I tillegg har jeg en ryggsekk full av gode og krevende opplevelser som har gitt meg de erfaringene jeg trenger, for å kunne hjelpe deg med dine utfordringer. 

Jeg valgte ikke den letteste veien selv, og ser tydelig hvorfor i dag. Jeg bruker tarotkortene som en ekstra veiledning. Jeg er her for deg.

I hele uke 11 kan du ringe inn til oss og betale kun 390 kr for 25 minutters reading, mot 650,- som er ordinær pris! Ring 21006138, og du får altså 260,- kr i avslag!

Velkommen til en hyggelig samtale!

Beate, Bella, Lykke og Luna

NB! Tilbudet gjelder kun forhåndsbetalte samtaler.