«Once in a lifetime» – Tarotkurs med Tuva!

626

Bli med på 4 dagers tarotkurs i Spania 13. -17. april med Tuva og Charlotte – til en helt crazy pris!

Kurset passer best for deg som er nybegynnere, og du vil lære det grunnleggende om både elementer, den lille og den store arkanaen. I tillegg vil du lære det «legget»  Tuva selv bruker når hun sitter på spålinjen

Inkludert i prisen er:

* Kursavgift med tarotkort og kursmateriell
* Opphold i dobbeltrom (2 personer) 5 netter
* En kveld med felles healing i gruppe – med Mariann
* En kveld med felles meditasjon i gruppe – med Mariann

Kursstart:

13. april kl 20:00 -22:00
14. april kl 09:00 – 15:00
15. april kl 09:00 – 15:00
16. april kl 09:00 – 15:00
17. Fri eller hjemreise
18. Fri eller hjemreise

Healing og meditasjon er ikke fastsatt tidspunkt riktig ennå.

Leiligheten du skal bo i, er utstyrt med eget kjøkken, kjøle og kokemuligheter. Dere bor midt i Alfaz sentrum med gåavstand til restauranter og matbutikker.

Fly, transport og kost er ikke ink. i prisen, og det er binnende påmelding, uten refusjon i prisen dersom du avlyser. * Du må derfor ha egen reiseforsikring. Pris er kr kun 5.500 kr, og må betales i sin helhet ved påmelding.

 

Påmelding og betaling:
Ring 21006138 (visa betaling)

Av hensyn til at vi ønsker å levere den beste kvalitet, og ønsker å kunne følge alle tett opp – så har vi kun max 8 deltagere. Dette kurset vil fort bli fullt, så ta kontakt på info@spaadommen.no Vi må ha minimum 4 deltagere for å kjøre kurset. Vi vil følge opp med videregående kurs og «spåer skole» etter dette kurset (utover våren), så her blir det muligheter for å lære seg å bli en riktig dyktig tarotist – og ikke minst en treffsikker og profesjonell spåer.

Det er flere flotte byer å besøke her i området, for eksempel Altea og Benidorm som ligger en 15 minutters busstur unna Alfaz del Pi hvor du skal bo disse dagene.

En rolig rusletur gjennom trange gater i Altea

Ta en kaffe på en av Alteas hyggelige cafeer

Benidorm i all sin prakt «by night»

Det spanske kjøkkenet kan by på mye spennende.

NB!
Vi regner med at kurset selges fort ut, så her er det førstemann til mølla som gjelder. Forventet temperatur på denne tiden av året er mellom 23-25 grader i luften.